La reunió entre el Govern i els comuns per poder tramitar els pressupostos del 2022 ja ha començat. Aquest cop, però, no hi assisteix cap membre de Junts per Catalunya. Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, la trobada ha començat pocs minuts després de dos quarts de cinc de la tarda al Palau de la Generalitat, i l’ACN apunta que el Departament d’Economia no ha enviat cap representant perquè així ho ha acordat aquest diumenge l’executiva de Junts per Catalunya, de manera que han concebut les converses d’aquest cap de setmana entre Esquerra Republicana i els comuns com una trobada per tractar temes polítics i no pressupostaris.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, arriba al Palau de la Generalitat | ACN
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, arriba al Palau de la Generalitat | ACN

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es troba al seu despatx de Palau, però de moment no es preveu que ell participi a la reunió. Sí que hi han assistit la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà; la secretària general del departament, Núria Cuenca; el director de Coordinació Interdepartamental, Marc Ramentol, i el cap de l’Oficina del President, Sergi Sabrià. La delegació dels comuns està formada pels diputats Joan Carles Gallego, Susanna Segovia, Lucas Ferro i Marc Parés

Aquesta trobada arriba després que Esquerra Republicana de Catalunya enviés un comunicat en el qual s’explicava que el partit havia decidit intensificar les negociacions amb els comuns. La decisió va ser posterior a l’anunci de la CUP de mantenir una esmena a la totalitat dels comptes presentats pel conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró. Falten només 24 hores perquè comenci el ple al Parlament en el qual es votin les esmenes a la totalitat. Si aquesta fase no se supera, els pressupostos seran retornats al Govern. De moment, els comuns tenen presentada una esmena a la totalitat, tot i que encara estan a temps de retirar-la. De fet, els aquesta formació ja va aprovar els comptes del 2021.

Comentaris

  ERComuna d'España Novembre 21, 2021 | 19:00
  Entre part del govern junqueril i la comuna.155.wc
  Un buf i un nyap Novembre 22, 2021 | 04:59
  Uns inútils. I aquests d'ERC que no poden pactar amb la resta de l'independentisme pretenen "Una mesa de negociación con el gobierno de España"? Són la riota i la vergonya. L'Aragonés no dona la talla ni d'administratiu oficial de primera.
   Anònim Novembre 22, 2021 | 09:11
   Per talla la del inepte de Waterloo, incapaç de fer una carrera universitària. Ara fa de pallasso major del consell del pallassos convergents.

Nou comentari