El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El president de l’Aragó té Covid-19
  • CA

El president del govern de l’Aragó, Javier Lambán, va anunciar aquest diumenge que té Covid-19. Així ho va anunciar ell mateix a través del seu perfil oficial a les xarxes socials. En una piulada al seu compte de Twitter, va explicar que actualment es troba confinat a casa i va voler agrair l’atenció que va rebre a l’Hospital Clínic de València. Lambán es trobava a la capital del País Valencià perquè participava al Congrés del PSOE. Va ser en aquesta ciutat on se li va detectar la presència de coronavirus durant un test, segons informen alguns mitjans. “Per ara, em trobo bé”, va assegurar en aquesta piulada.

Lambán es trobava a València en motiu del 40è congrés que el PSOE celebrava a la ciutat. En aquest acte, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va assegurar que treballaria per la “convivència entre catalans i entre Catalunya i el conjunt de la seva pàtria, que és Espanya”. “Amb el diàleg recuperarem la convivència absurdament trencats a Catalunya”, va assegurar.

Sánchez va opinar que els fets de la tardor del 2017 a Catalunya es van produir amb un govern espanyol liderat pel PP, i no amb els socialistes. És per això que va treure pit del canvi de tarannà del seu executiu. “Si hi ha un partit que estima Espanya és el PSOE”, perquè “treballem per unir, cohesionar” i “això es fa amb el diàleg, i no amb el crit i la desqualificació”, va afegir. “Treballem per la cohesió d’Espanya fomentat el diàleg i el retrobament dins de la llei i la constitució”, va dir.

“I no espero dels negacionistes de torn, de sempre, ho reconeguin, com no ho van reconèixer a José Luis [Rodríguez Zapatero] i a Felipe [González], però seguirem avançant en convivència i en concòrdia per Catalunya. És el que farem per Catalunya i per la unitat d’Espanya”, va manifestar el president del govern espanyol.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: borinot a octubre 18, 2021 | 10:54
    borinot octubre 18, 2021 | 10:54
    que curios, s'ha contagiat als Països Catalans, deu ser cosa del mal carme

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa