Premsa de Madrid lamenta que Espanya hagi deixat escapar l'oportunitat de "capturar" Puig

Bona part dels mitjans espanyols, però, han obviat la notícia, que dissabte va ser acollida amb sorpresa a Catalunya
El conseller a l'exili Lluís Puig durant la seva aparició a l'acte de Perpinyà
El conseller a l'exili Lluís Puig durant la seva aparició a l'acte de Perpinyà | ACN

La incursió del conseller a l’exili Lluís Puig a l’Estat francès des de Bèlgica per arribar dissabte a un acte del Consell per la República a Perpinyà ha passat pràcticament desapercebut a la premsa espanyola, que pràcticament no s’ha fet ressò d’una notícia que els mitjans catalans van acollir amb sorpresa. Tot i això, sí que hi ha mitjans de Madrid que no han volgut deixar passar per alt aquest moviment del conseller de Cultura a l’exili i han publicat la notícia en forma de retret.

 

Aquest és el cas del digital ultraconservador ‘Ok Diario’ que ha posat l’accent en què Puig ha arribat fins a Catalunya Nord i que la policia espanyola no ha aprofitat l’ocasió per detenir-lo. Segons el mitjà, la policia espanyola podria haver fet ús des acords signats amb França que haurien permès fer una detenció ‘en calent’ en un territori proper a la frontera. El mitjà especula a més que Puig també hauria trepitjat Catalunya abans de participar en l’acte de Perpinyà.

 

Puig va defensar dissabte que poden viatjar per Europa i que no hi ha cap ordre de detenció contra els exiliats. El conseller a l'exili, que va participar en l’acte del Consell per la República a Perpinyà la tarda de dissabte, ha publicat aquest diumenge al matí una fotografia a Instagram informant que es trobava de retorn a Brussel·les.Comentaris
LUIS
La prensa de Madrid trata a sus lectores como a niños pequeños haciendoles creer que la Republica catalana es un "peligro"puntual que se desarticula capturando a un puñado de personas concretas. O son bobos de verdad o se engañan a si mismos para no ver la realidad que tienen enfrente. Millones de catalanes estamos dispuestos a reventar definitivamente el regimen neofranquista para siempre, y, de este viaje, periodistas de Madrid, estais tocados y hundidos.
Espanya no té remei cada dia estara pitjor ,més pobre i continuara pels segles i segles secuestrada pel franquisme i borbo Marxem ja
Jordi Estelada
Què macos que són aquests caspanyols! Volien capturar-lo com si fos una bestiota, carregada de grillons i exhibida rere reixes davant les seves hordes sedentes de sang i fetge
Això és una mostra de respecte per la llei que tenen
No hi ha cap euro ordre en marxa. L'havien de detenir de manera il·legal? Són pur feixisme, pura escòria.
en calent, beneits?
Tot us serveix, espanyols. En calent torneu els immigrants a Marroc. En calent volieu capturar un home lliure. El més calent ho teniu a l'aiguera.
La feixiste ñ, dlel segle XXI
fu man txu
Quan Catalunya sigui un pais independent el gobierno de Espanya, els espanyols i l´opinio publica espanyola s´aburriran.
X*2
Fora els borbonico-feixistes, visca la llibertat i la democràcia
anton
Mare de Deu, pobres ~ es creun encara en el temps de Una Grande y a mis pies
Trepitjar Catalunya
Perpinyà és Catalunya, voleu dir trepitjar territori de la part de Catalunya sota sobirania espanyola o directament, ara per ara de moment, territori espanyol.
Trepitjar Perpinyà
Ens cal a tots més seriositat i respecte. Perpinyà és Catalunya, és evident que si Puig va arribar a Perpinyà, i doncs a Catalunya, per carretera, i va entrar per Salses, en arribar a Perpinyà ja feia estona que havia arribat a Catalunya, i doncs l'estava "trepitjant". Una altra cosa és si va trepitjar territori espanyol, concretament de la Catalunya sota sobirania espanyola.
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu
El Govern Espanyol no va agafar a PUIG , ja que si es CARLES PUIGDEMONT el que arriba anar a PERPINYAR .A les hores SI JA LA SEVA CAPTURA El agafaben segur Puig es un Peo si este que agafar algu te que ser a CARLES PUIGDEMONT Per la Policia Española .Es lo que no vol entendra LA PREMSA ESPAÑOLA ,.Al Govern Espanyol no li serveix de res agafar Peons EX-Consellers si no que volem el se cap EL EX-PRESIDENT PUIGDEMONT esta ben clar els altres de momento no els interesa .
Amadeo
Aquet personatge que no el coneix ni Déu,no valia la pena detenir-lo,a on va anar i habían cuatreros gays.
Pere2
L'espanyolistada només sab fer mal, desprès de perdre totes les colonias, menys la catalana, segueix fent el cafre.
Perot
No sé si són bandarres o fills de marfanta, però del que si estic ben segur és que són uns racistes estil nazi.
Ui!! L'Amadeo creu que els catalans no coneixem als nostres polítics...d'on has sortit? I que tenen a veure els gays? i els cuatreros que dius tu? Els unionistes sempre han de mostrar-se com el que son...uns ignorants!
La premsa de Madrid s'hauria de cuidar del que te al seu voltant, sense sortir de casa podrien omplir pagines i pagines de merda...
JordiP
El problema que ha tingut Espanya aquest cop és que no hi havia un Pedro Urraca seguint els passos d'en Puig per seqüestrar-lo (amb o sense ajut de la pasma francesa) i portar-lo a Espanya de contraban. Tampoc l'ambient francés estava per a aquesta mena d'accions. Així, doncs, l'única possibilitat que té l'Estat espanyol per a treure's de sobre els polítics catalans exiliats és assassinar-los in situ contractant uns sicaris albanesos o txetxens.
Pep
Que diu aquet bufa-titas ? Amadeu
Puigdemont
PN o GC, no fuistes capaces de encontrar ni una sola urna y queréis detener un conseller catalán? Jajajaja. Éstais fatal!
Hitr
Va anar a Catalunya , no a Ñ. No pairan mai la burla de les urnes que no van trobar tot i els mils de policies i els camions que les buscaven. Per això van saltar els Rajoys.

envia el comentari