La premsa francesa enfonsa Catalunya com a destí turístic

De 'Le Monde' a 'Le Parisien', els mitjans destaquen l'alerta del govern gal perquè els francesos no trepitgin territori català

L’alerta del primer ministre francès expressada divendres perquè els francesos no trepitgin territori català per evitar la Covid-19 és portada en alguns mitjans a l’altre costat de la frontera amb l’Estat francès. Aquest és el cas del diari de la Catalunya Nord ‘L’independant’, que situa en primera plana la recomanació governamental de mantenir-se allunyats de la Catalunya del Sud. Aquesta recomanació ha estat criticada des de Catalunya per part de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i també des de l’àmbit mèdic pel president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, que ho ha considerat “escandalós”.

La indignació a Catalunya, però, no ha frenat que la notícia corri com la pólvora per tot França. Diversos mitjans destaquen la recomanació del govern francès i les noves mesures del Govern, situant Catalunya com un destí turístic que cal evitar. Diaris com ‘Le Monde’, ‘Le Parisien’ i molts d’altres mitjans han dedicat espai a la notícia, que té conseqüències greus pel sector turístic català.

 

 

 

Nou comentari