La premsa belga destaca que ha sigut "la major manifestació durant anys a Brussel·les"

Els principals rotatius de Bèlgica es fan ressò de la manifestació de 45.000 catalans a la capital europea
El president Puigdemont i la número dos d'ERC, Marta Rovira, al centre de la capçalera de la manifestació del 7-D a Brussel·les
El president Puigdemont i la número dos d'ERC, Marta Rovira, al centre de la capçalera de la manifestació del 7-D a Brussel·les | ACN

Els principals diaris de Bèlgica ja destaquen a les seves versions digitals la manifestació a favor dels presos polítics catalans que ha tingut lloc aquest dijous a Brusel·les. Le Soir titula "Puigdemont demana a Europa que mostri coratge", i diu que al president de la Generalitat se'l veia satisfet amb la multitud.

 

Tots els diaris han destacat la quantitat de manifestants que s'han desplaçat fins a la capital europea, 45.000 persones. "Una processó", diuen el Het Belang van Limburg i el Gazet van Antwerpen. Tots dos diaris parlen dels càntics de "Puigdemont, el nostre president" i del caràcter familiar i pacífic que tenia aquesta manifestació.


 

El diari De Standaard ha titulat la seva notícia amb una de les frases més directes a Europa que ha pronunciat Puigdemont: "Havíeu vist mai enlloc del món una manifestació com aquesta per donar suport a criminals?" De fet, el mateix rotatiu destaca que ha sigut "la major manifestació durant anys a la nostra capital".
Comentaris
J.M.
I segur que no s'ha tirat ni un paper al terra. No com altres que destrossen material dels bars en les manifestacions i treuen escuma per la boca com a animals rabiosos.
Marc
Fascinant que es doni valor a De Standaard, un mitjà ultra tipus el franquista Alcazar, com si fos una premsa seriosa. Ja hem creuat tots els codis étics de la premsa ?
Català a Mallorca
Som collonuts!!!!! orgull!!!!!
El titulat es veritat només segons quants anys són per al secessionisme "durante anys"
Al novembre de 2014 més de 100.000 persones, segons fonts policials, van participar en una gran manifestació a Brussel·les contra les polítiques socials i laborals del nou Govern federal belga, que va concloure amb violents enfrontaments entre alguns participants i els antiavalots. Prou manipulació.
Josep
Impactant la fermesa del independentisme, molt solid, no recula ni un milimetre, sense radicalismes , familias senceras ,gent gran, colles d amics de tota la vida, tenen una rao per seguir " un futur millor per els seus fills" ningu por lluitar contra aquesta il.lusio, no pararan fins que cambiarán Europa, i ho faran.
La realidad no se manipula.
Espectacular, video viral del " Balcón ESPAÑOL de Bruselas".
Peripatètics
Apa borregos; a esperar a la pròxima convocatòria de la República virtual; jajajaja!!!
Miquel Casanova
Després de sentir que el Sr. Albiol titlla la manifestació de fanàtica , jo que tinc 67 anys, no deixo d'emocionar-me cada cop que ens manifestem, en les condicions que siguin, tot per reivindicar els sentiments que tenim respecte Catalunya. Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir i tornarem a vèncer. Visca Catalunya.
Gracia
Impresionante el pueblo catalan manifestandose de manera pacifica cuantascosa buenas podriamos conseguir para,todos a seguir
Manel
Els borrego són pacífics, però els burrus com tu només saben tirar coses.
lupus
fantàstic, i això serveix per? a veure si deixem de fer el cumbaia i començem a fer coses que preocupin a Madrid (i a Europa).
Isabel M
Escric des de Brussel·les, tot el que us pogueu imaginar i més, espectacular! Vem tenir la gran sort de poder abraçar al President! Molt emotiu
aaaa
Em demano per què aquells que diuen està de part de la llei només saben parlar insultant, menystenint i demostrant ràbia i odi. No paga la pena ni contestar-los, deuen patir molt en les seves vided
M Àngels
Fins diumenge seré per Bèlgica, abans d'ahir ja hi érem moltissims, ahir Brussel·les impressionant, avui hi continua havent molts catalans. Amb un civisme espectacular, hem donat una imatge molt bona, molta educació, convençuts que estem representant el nou estat d'Europa. Orgullosa de ser catalana. A casa potser ens cardarem entre nosaltres, a fóra hem estat molt units.
Joan
No he pogut anar a Brusel.les xq estic recent operat d'un tumor maligne, pero el meu cap i el meu cor han estat sempre al costat del president Puigdemont i de tota la gent que si que hi ha pogut ser, bravo per tots i Visca Catalunya
KEMET
Tots els diaria mencionats sembla que siguin de Flandes. Els flamencs fan solidaritat amb Catalunya que ells va patir la colonitzacio i dominació espanyola, i tambe van sofrir una brutal i sagnant represio, al revoltar-se. He tingut ocassio a viatjar per feina a Flandes, la ciutat de Gant, i he pogut constatar que els flamencs son els nostres amics perque tenim moltes coses en comu.

envia el comentari