El Prat qualifica de simbòlic el canvi de nom de l'aeroport i diu que la gent l'anomenarà igual

L'alcalde Lluís Tejedor ha estat informat personalment de la modificació per Meritxell Batet
La Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona-El Prat
La Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona-El Prat | ACN

L'Ajuntament del Prat de Llobregat no ha volgut polemitzar sobre el canvi de nom aprovat aquest divendres pel Consell de Ministres, que passarà a dir-se Josep Tarradellas. En un comunicat, el consistori assegura que la decisió s'inscriu "dins l'àmbit del simbolisme en les actuals relacions entre Catalunya i Espanya" i que per aquest motiu, tant l'ajuntament com la ciutadania, el continuaran anomenant Aeroport del Prat com fins ara. Al comunicat, es confirma que l'alcalde del municipi, Lluís Tejedor, ha estat informat personalment de la modificació per part de la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, que li ha confirmat que l'aeròdrom passa a dir-se oficialment Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat.Comentaris
Ja veus per lo que han vingut ,un gran govern canviant noms d,aeroports ,no serveixen per res més
Si amb aquesta fotinada sense sentit( que ningú ha demanat i mai ha reclamat) esperen resoldre tot és que veritablement estant perduts i amb ells definitivament no hi cap solució possible més que la independència.
Te collons
Posar-l'hi el nom de un trepa col·laboracionista que l'hi agradaba mirar-se el melic.
president assassinat
Dictatorial decisió del "Gobierno", només la Generalitat pot posar nom al Aeroport que continuarà dient-se "El Prat". En tot cas com a New York amb l'aeroport JFK president assassinat, s'hauria de dir Lluís Companys,president assassinat per a ells mateixos.
La trampa de les accions simbòliques
No el deixen ser un hub per no fer la compertència, no el deixen autogestionar-se perquè seria massa eficaç i competitiu, no li possen parada de TGV... davant l'estat de queixa, que fan, doncs l'acció simbòlica de canviar-li el nom, a veure si això acontenta. A més el canvi de nom no s'ha consultat i ha sigut arbitrari i aparentment immotivat. La gent li dirà El Prat igualment.
Xavi
El que han de canviar es la gestió i no el nom. Colla d’ineptes.
Fa molts d'anys
Que tenim l'aeroport de EL PRAT, avui 2018 i demà 2019 seguirà anomenant-se AEROPORT DE EL PRAT.
per a "Xavi"....no, no són pas ineptes
són uns "sinvergüenzas" xq saben molt bé q fan....han vingut a mataxcar-nos q som una possessió d'ells i com a tal, li canvien el nom del aeroport, xq els surt dels pebrots, sense cap més escusa, no la necessiten...i aquí els trepes dels nostres, encara els hi han aprovat el sostre dels presupostos "GRATIS" "COST 0"!!!!
Per al poble seguiré essent "l'Aeroport del Prat"
I ho será fins que siguin els catalans els que vulguin cambiar de nom; pero la llástima d'aquesta "decisió imposada" es que en els llibrets turistics, en els bitllets de les companyies i en les operacions internacionals, si que será emprat aquest nou nom. Fora doncs un bon moment per fer un "acte de desobediencia pacifica" del Govern de la Generalitat no reconeixel i continuar emprant i RETOLANT "Aeroport del Prat". O sino, potser podem posar el nom "Ja soc aquí" a la terminal d'arrivades?.
Andreuza
Senzillament nomès serveix per embolicar-nos en debats imaginaris . El que volem es que es respectin els nostres drets, com es l'obligació de qualsevol estat democràtic. Això no ho volen entendre. El pa i el circ per el governants ineptes.

envia el comentari