El PPC titlla de "guerra freda" la relació entre "el nucli de Puigdemont" i ERC

Fernàndez exigeix "treure" el candidat de l'equació
Alejandro Fernà ndez, després de la roda de premsa

El PPC ha carregat contra la demora de les negociacions entre els partits independentistes per procedir a una investidura i constituir un Govern. "Hi ha una autèntica guerra freda entre Carles Puigdemont i els seus partidaris, i no el PDeCAT, i ERC". 

 

Una "guerra freda" que el portaveu dels populars al Parlament, Alejandro Fernàndez, ha assegurat que "desprestigia les institucions catalanes".  En una roda de premsa a la cambra catalana celebrada aquest migdia, Fernàndez ha asseverat que "ERC no perdona el que va passar el 27 i 28 d'octubre". 

 

"Estan massa pendents d'acusar-se de botifler l'un a l'altre". "No només van dividir la societat catalana sinó que ara es volen dividir entre ells", ha afegit. "Han de treure Puigdemont, líder populista, de l'equació", ha conclòs.


 

Per altra banda, el PPC ha reclamat a la Mesa que compleixi amb la seva paraula i, igual que la legislatura passada, permeti assistir sense vot a les reunions de Mesa als grups sense representació com populars, comuns i cupaires. "Ja no ens han convidat més", s'ha queixat. 

 
Comentaris
Llibertat per als presoners polítics segrestats a Madrid
Posats a dir poca-soltades, jo dic que la guerra entre el PP i el partit de Rivera és una "guerra calenta". Cada dia amb més ganes de desvincular-nos políticament d'Espanya, i que el nostre país pugui avançar i procurar un esdevenidor tranquil, pacífic als catalans i intentar bastir un país lliure on es pugui viure la vida, no pas com ara.
Quina credibilitat té el partit podrit i ademes amb 4 gats ? Doncs un 0 al.esquerra

envia el comentari