El PPC titlla "d'apartheid comercial" la campanya de l'ANC

Levy denuncia que la iniciativa té la voluntat "d'assenyalar i assetjar" els contraris a la independència i "agreuja el conflicte social"
La sotssecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy
La sotssecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy | EUROPA PRESS

La diputada del PPC Andrea Levy ha titllat "d'apartheid comercial" la campanya de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per a potenciar un "consum estratègic" i n'ha exigit la suspensió immediata. De la mateixa manera, Levy ha denunciat que aquesta nova iniciativa de l'ANC, presentada públicament aquest dijous al matí, té la voluntat "d'assenyalar i assetjar" els contraris a la independència. En aquest sentit, la diputada ha exigit al Govern que rebutgi de manera "taxativa i pública" aquesta acció que, segons ha considerat, "només agreuja el conflicte social" al país i "posa en risc" el benefici econòmic d'empreses catalanes.

 

La campanya que l'entitat ha presentat aquest matí pretén modificar els hàbits de consum dels ciutadans perquè "triïn empreses que no van participar en la campanya de catastrofisme" en què més de 3.000 empreses va traslladar les seus socials fora de Catalunya, segons Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC. En aquest sentit, afirmen que no es tracta d'una llista de "bons i dolents", sinó de facilitar informació perquè els ciutadans "puguin prendre les seves decisions".Comentaris
Fat Boy
Doncs a mi em sembla molt be. Com diu la ministra, en democracia les accioons tenen consequencies. Ells van triar una estrategia comercial i ara cal veure'n l'efecte entre els consumidors. I aquesta tipa del PP aviat voldra que ningu es posicioni contra les decisions del PP perque tambe sera apartheid. Estaria bo que els negres fessim apartheid quan es un privilegi reservat als "blanken" espanyols.
Bonjan
I quan ells van promoure el boicot al cava català, com l'hi van dir? partriotisme? son uns impresentables del tot per no dir res més fort i més adient
ANCzismo en estado puro.
Enorme expectación para saber que empresas quebrarán.
LLARENA dPENA
A la Levy no li preocuopa gents el boicot permanennt als productes catalans a Escanya. Només li preocupa el contrari. Als catalsnq ue els donin per ... on sigui, però als escanyols, de cap manera. El bvooicot als productes catalans fa anys que s'aplica, i aquesta noia, no li ha tret la son però, si passa al revés, sembla que no dormi. Quiin morro, quanta hipocrsía i quinta quantitat ingent de sinvergonyes defensant lo indefensable.
republica
aquesta tòtila de la levy, la que es presenta al Parlament de Catalunya, diguem que en unes condicions més aviat poc adequades i de deixadesa, no és ningú per parlar d'apartheid comercial, quan des del seu "partido politico" no van fer res quan hi va haver el boicot al cava, a la compra de productes catalans. Ella en canvi fa boicot a TV3 i a Catalunya Ràdio Levy responsable de estudios y progamas del pp, continua sense explicar-se el perquè del 4 diputats,
miquel
Es recorden quan en Rajoy animava al boicot als productes catalans?. Doncs això.
Jordi Astalada
Dons, jo u ca faría, dons, es pusá una astalada, dons, a als aticatas, dons, da tots el prudustus da la ampresas indapandatistas, dons, aixó en fasilitaría, dons la elecsió, dons, y jo se mol be, dons, ca a tota aspaña, dons, molta gen, dons cumprarías aquestus prudustus, dons, paraque racuneixan, dons la supariuritat, dons, dal popla catalá am la resta dal mon
puta mongeta
El partit podrit ,ni fen declaracions sel escolta ningú
Kiko
Es pot trobar més informació a la pagina web que ha creat l' ANC: https://consumestrategic.cat
Sisco
Entreu i trobareu informació a "catconsum.cat"
Fermi
Aixo no es boicot, es anar a comprar producte de proximitat i a millor preu, boicot es que fa aquesta tótila compran els xiclets a Ñ.
Ens agradaria que ho fos
però no ho és. La informació no és oberta sinó només dirigida als interessats que ho sol·licitin. Però els "constitucionalistes-franquistes" seguiran mentint com sempre.
David
Estem parlant de negocis, no de cap aspecte social. Per tant, no té res d'apartheid. És evident que una persona invertirà els SEUS diners on vulgui. Apartheid és el contrari: fer fora d'un local algú discriminatòriament.
Filiprim
Que boquita más sucia tiene la fachoni (facha + choni)
LSO
Mira garrula de merda, esto de tener una lista de marcas o empresas, a las que comprar ó no comprar, lo llevamos haciendo los veganos hace años, porque estamos en contra de la explotación animal, por lo tanto el mismo criterio contra empresas que estén del lado de represores, igual que me pasé a la banca ética hace años, los consumidores compramos a quien nos de la gana. Y que sepas que los ecologistas como Greenpeace también hacen listas de empresas que contaminan, eres una arpía.
L'apartheid potser el va crear el estat espanyol fent una llei que faviria la sortida d'empreses de Catalunya
LSO
Para añadir a mi comentario anterior, también tenemos una lista de las marcas, de cosmética y productos de limpieza, que practican la crueldad animal, y solo compramos producto que lleven el símbolo Cruelty free, como consumidores tenemos el derecho de consultar las listas, de los que no respetan la salud, la ecología, los animales, los derechos humanos y tutti quantti, si tu a eso le llamas apartheid porque no sabes ni lo que era, ¿pues vale y que?
JordiP
Què ignorant i mala persona és la paia aquesta. Què sabrà ella de comerç, apart d'anar de botigues a Andorra? Quan s'ha assegut amb l'equip de vendes per a preparar un pla de mercat? Quants impagats ha hagut d'anar a cobrar? Sap alguna cosa de finançament de l'expansió comercial, a part d'usar la VISA per a comprar-se calces? Què deu saber del CESCE? Ignorant i mala persona. Sort que se li acaba el xollo i el seu escó s'en anirà al cel. Agur, Adriana!
pere anti boicots
A casa meva mai hem pogut veure els feixistes. Però aquesta campanya de la llista d' establiments és un error molt gran. Pot repercutir tot plegat contra molts treballadors de les cadenes i tambè altres empreses de subministrament catalanes, que abasteixen empreses de la llista. GREU ERROR. BAGA GENERAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jam Malson
"Apartheid", ara resulta que la lliure elecció en la compra d'un producte comercial és equiparable a separar l'alumnat d'una escola per raons de sexe o de llengua, tal com volien fer a Catalunya els del PP. Aquesta gent no saben què és la vergonya, l'ètica ni la moral, ni coneixen el pensament racional. Només fan que llançar paraules enverinades a l'aire i esperar que algun babau les cregui.
Que els donin!
Ara resulta que els feixistes s'ofenen quan ells porten fent-nos el mateix des de fa anys i panys ...

envia el comentari