El PPC creu que la compareixença de Torrent no és l'acció "més adient"

Fernández insta Torrent a "posar en marxa el rellotge" perquè la situació és "insostenible"
El diputat del PPC Alejandro Fernández
El diputat del PPC Alejandro Fernández | ACN

El PPC no veu amb bons ulls la proposta de Cs perquè el president del Parlament, Roger Torrent, comparegui en sessió plenària per explicar la situació que es viu a la cambra catalana. El portaveu parlamentari dels populars, Alejandro Fernández, ha dit en roda de premsa que aquesta acció "no és la més adient per moure el rellotge" ja que ha valorat que el Parlament té la funció de controlar el Govern però "no es controla a si mateix". Per això, ha reclamat a Cs "rigor parlamentari" per dur a terme iniciatives "que tinguin viabilitat". A més, ha considerat que és Torrent qui té "tots els mecanismes" per fer córrer el rellotge i ha apuntat que una de les opcions és reconèixer que hi va haver una investidura "fallida", la de Carles Puigdemont, i una segona, la de Jordi Sànchez, en que "tot indica que també ho serà". "Si s'assumeix, (...) és una manera de fer córrer el rellotge i depèn només de la seva voluntat", ha declarat. Fernández ha fet aquests valoracions abans que finalitzés la reunió de la Mesa que havia de valorar la proposta de resolució sobre la compareixença de Torrent i la petició de ple de Cs.

Comentaris
JordiP
I dic jo: per què ni instes el Llarena a complir la seva obligació de "`prendre les mesures necessàries per tal que el candidat a la Presidència de la Generalitat pugui trasladar-se al Ple d'Investidura al Parlament"? El porta la pasma i ja està: legislatura en marxa. I quina retirada té aquest paio al Molotov, oi?
Eduard
No se com tenen cara de sortir a dir parides, son un partit residual a la alçada del Pacma. No deurien obrir la boca si tinguessin una mica de dignitat
Anna
Qui són aquests ppc????

envia el comentari