El PP no condemnarà l'agressió a Borràs fins que es confirmi que és realment la víctima

Recorden que el policia espanyol també ha presentat una denúncia, i esperen que la justícia ho aclareixi abans de pronunciar-se
L'agressor d'en Jordi Borràs quan fugia i en el moment que s'identificava com a poli
L'agressor d'en Jordi Borràs quan fugia i en el moment que s'identificava com a poli | JB

El PP de Catalunya no ha fet cap referència a la roda de premsa habitual al Parlament dels dimarts fins que la premsa els ho ha preguntat. L'agressió que va patir ahir a la tarda el fotoperiodista Jordi Borràs per part d'un policia espanyol, que li ha provocat contusions i el nas trencat, no ha estat encara motiu de condemna per part dels populars, que han dit que prefereixen esperar a comprovar si, efectivament, Borràs és la víctima i no l'agressor. “Hi ha hagut acusacions creuades, i quan la justícia decideixi qui va ser l’agressor i qui no, si es confirma l’agressió, tindria la nostra més absoluta repulsa i condemna”. Una actitud que contrasta obertament amb les denúncies habituals que fan al Parlament els diputats del PP sobre la suposada violència generada pels llaços grocs i suposades agressions a la llibertat d'expressió per part dels independentistes. 

Avui s'ha conegut que l'home que va agredir el fotoperiodista d'El Món, Jordi Borràs, aquest dilluns és un policia espanyol, tal i com ha avançat aquest dimarts El País i ha pogut confirmar El Món. De fet, l'home va ensenyar la seva placa del Cuerpo Nacional de Policía (CNP) després de l'agressió que es va registrar al carrer Capellans de Barcelona cap a les vuit del vespre. Ara Afers Interns ha obert un expedient informatiu a l'agent, i fins que no hi hagi conclusions d'aquest expedient o hi hagi resolució judicial, el policia seguirà treballant i ocupant el seu càrrec.Comentaris
Un policia nacional cridant Viva Franco
I agredint ciutadans pel carrer, vaja vaja. I no passa res no?
Català a Mallorca
Fàstic de personatge, fàstic de polítics cínics i fàstic de país!!!!!
catala emprenyat
Entre jutges que no accepten les denuncies, altres jutges amb justicia creativa, militars i guardies civils que després de comdemnats no només els deixen al carrer i els retornen al servei actiu i policies que 'preseuntament' són agredits just després que algú faci una denuncia que mai prosperara per violencia rebuda per part del poli algú realment es creu que espanya és un pais demócrata???? Sembla molt més a una dictadura encoberta amb bons contactes a europa que altra cosa.
Friheden
Tot molt espanyol : els policies agredeixen i després es fan les víctimes.Quantes vegades hem vist aquest procediment tant covard ? Infinitat de vegades.Típic de forces d’ocupació feixistes, manipuladores i criminals.Que es prepari tota aquesta gentussa amb l’arribada de la República Catalana , més val que comencin a fer les maletes, així s’estalviaran l’himiliació d’èsser deportats a la seva estimada Espanya corrupta de merda.
sometent
Què ERC?.... hem de seguir aixamplant??? CULLONS!!!
Ovidj
Un altre "manadero"... aixó tampoc es agressió (encara que no sigui sexual)... també deu esser "abús"... i per tant pot seguir cobrant i en el seu carrec... Tot ben fastigós...
cal canviar la llei d'un cop
Mentre hi hagi una llei que digui que el poli te rao per rao del carrec estem indefensos TOTS els ciutadans
Puaff
Albiol i companyia: la culpa deu ser del Borras que va atacar amb la seva galta el puny (indefens) del (pobre) policía (quan s'anava a inscriure a la "manada2")!
Spain is PAIN
Dins la Policía ejjpañola està plena de feixistes declarats. Especialment a Barcelona, Madrid i València. Per altra banda a Barcelona ciutat hi ha un GREU PROBLEMA també dins la Guàrdia Urbana, ja que hi ha feixistes-nazis declarats que treballen amb impunitat. Cal netejar la Guàrdia Urbana de policies corruptes i feixistes
Ebrenc
Los fatxes del PP tapen als fatxes de la policia, tot en ordre.
Quina pudor!
No sé si s'aclarirà, sembla que hi ha la paraula d'un contra la de l'altra. Però, si un és policia i algú t'agradeix no tens la suficient potestat per retenir aquesta persona, identificar-la i denunciar-la enlloc d'estomacar-la i fugir?
Jesús
La majoria de Españoles no són així. Però viuen en la inòpia, inòpiament o volent.
Fat Boy
Vaja, igual que amb el Lluis Companys.
Baldric
Ja cal que s'amagui el "plaques"
Feixistes espanyols
I si el Jordi Borràs realment hagués insultat el policia, ell té dret a partir-li la cara?? Doncs així, quan ens insultin a qualsevol de nosaltres o el nostre país, també li podrem partir la cara?? Saben els policies el que és professionalitat? si no són professionals millor que els retirin.
666
MEnuda pinta que tiene el sujeto!
ton c.
ara que hem d´esperar que el condecorin els seus superiors, i donar-li les gràcies, i senyors del PP, ja HO SABIEN QUE ERAU AIXÍ, PERÓ ES ALLÓ QUE SI NO OBRES LA BOCA NO QUEDES EN EVIDÉNCIA, INDIGNES.
Aureli 1
@ català emprenyat. Parles de " dictadura encoberta " i estic d'acord amb lo de dictadura però d'encoberta res de res . De qui s'han d'amagar si jutges , fiscals i demés estan a favor seu ? Marxem d'aquest femer ja.
remigio III
Com diu el Tinent Segura: Per denunciar la corrupció, el foteren fora del seu ofici, mentre que els terroristes que violen i agredeixen ciutadans no els passa res i, damunt, segueixen cobrant de l'agredit.
PP: KK.
Pensament profund:"Como voy a condenarlo si igual es mi primo el de la Loli"

envia el comentari