El PP demana 36 anys de presó per a sis membres d'Arran per l'intent d'ocupació de la seu el març passat

Els populars els acusa dels delictes de danys i desordres públics
Arran intenta ocupar la seu del PP CatalÃ
Arran intenta ocupar la seu del PP Català | Jordi Borràs

El PP ha demanat un total de 36 anys de presó per sis militants d'Arran que van participar en l'intent d'ocupació de la seu dels populars a Barcelona protagonitzat el març passat per l'organització juvenil de l'esquerra independentista. Els populars els acusa dels delictes de danys i desordres públics. En una piulada, Arran ha afirmat que el PP els demana 36 anys de presó "per defensar el referèndum de l'1 d'octubre".

 

El 27 de març passat un grup de membres de la formació independentista Arran van intentar ocupar la seu del PP a Barcelona i es van manifestar amb una pancarta amb el missatge ‘L’autodeterminació no es negocia: referèndum sí o sí’. L'acte va comptar amb el suport de la diputada de la CUP Anna Gabriel i de l’exdiputat David Fernández, que van fer acte de presència però no van participar directament en l’acció.


Els joves van entrar al vestíbul de la seu popular però el personal de seguretat no els va deixar passar. Paral·lelament, el PP va avisar els Mossos d’Esquadra, que van fer sortir al carrer els protagonistes de l'acció. Els concentrats van enganxar cartells i adhesius a la porta del local amb el lema 'L’organització és la clau de la victòria’. 
 

Des d'Arran s'ha considerat que els fets no van ser més que una "acció simbòlica" mentre que l'actual president del partit, Xavier García Albiol, va qualificar els joves de "feixistes" i va denunciar els fets.




Comentaris
Jordi Comasobirana
Només 36 anys? Aquests franquistes són molt tous! Posats a fer, ja podien demanar-ne 360!
Jordi Estelada
Això mentre el Sobresous i la resta de la banda de lladres segueix governant la Caspanya com si res.
I que esperàveu?
No els hi cauran ni molt menys 36 anys; però no es pot anar assaltant seus de partits polítics, ni d'un bàndol ni de l'altre. Espero que no els hi surti gratis.
i per que no 155?
Amb lo corruptes que sou la fiscalia us ho afina
Elisa
I no diuen res dels fatxes de Blanquera a Madrid? el que fan aquests ja els està bé, perquè son els seus
Dídac
No n'hi ha cap que sigui cosí del Mendez de Vigo?
Ramonet de salou
I pel cas Gurtel, en quant ho deixem: 200, 2.000, 20.000 anys de presó?. Aquest malfactors filen molt prim amb els demés i per ells tenen la màniga molt ampla.
varapalo
jo demanaria 5000 anys de preso a tots els del PP per ensorrar el país a la p. miseria
Joan - Het
Els del PP, ara fan de fiscals ?, quina cosa més rara.
Això és un disbarat. Però d'altra banda trobo lamentable haver-los donat arguments. Quan els fatxes volen fer un escarni apa correm-hi tots a fer cordons de seguretat. Això és com als bars, on és reservat el dret d'admissió. Ho haurien de saber aquesta canalla.
LUIS
En cambio a cristina de borbon creen que la irá bien, porque siempre la ha ido bien, pasó su infancia en el pardo jugando con los nietos de un dictador y ahora vive en Suiza sin preocupaciones, por eso para los del pepopus pedir 36 años para los de la CUP, que ponen en peligro la tranquilidad de gente tan española como cristina y su hermano el de la porra, es un deber moral.
Jose. Maria Pecina
ABAJO LOS MUROS DE LAS PRISSIONES Ni para unos ni para otrs MIEN L'HOLANDA!!!!

envia el comentari