El PP crida Cs a donar-li suport a Andalusia contra un PSOE "agenollat davant l'independentisme"

Montserrat avisa els de Rivera que els andalusos "no li perdonaran mai" haver de repetir eleccions
Dolors Montserrat, exministra de Sanitat
Dolors Montserrat, exministra de Sanitat | ACN

La portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, ha advertit aquest dimecres Ciutadans que doni suport a un govern presidit per Juanma Moreno, el candidat popular a Andalusia, perquè els andalusos han enviat un missatge "molt clar" que no volen un executiu de Susana Díaz ni el d'un PSOE suposadament "agenollat davant l'independentisme". En una atenció als mitjans, l'exministra ha assegurat que els andalusos "no perdonaran mai" a Cs haver de repetir eleccions si es neguen a fer costat a la presidència popular, i ha explicat que no entén com a Andalusia presenten candidatura a la investidura havent quedat com a tercera força, i no ho van fer a Catalunya malgrat que van guanyar. Per a investir Moreno, però, a més del suport de Cs, el Partit Popular també hauria de comptar amb el vot dels diputats de Vox.Comentaris
ganxó
La senyora Dolors Montserrat, una altre catalaneta de pro. Al Fosar de les Moreres, per mes espai que hi hagués, aquesta no hi cabria.
Molta pantomima, però...
No ho dubte-ho que aquests feixistes s'uniran per tal de destrossar la democràcia!
Sr. Marrón
De que parla aquesta inútil que va fer malbé la candidatura de Barcelona per a l'Agència Europea del Medicament ?
Luna Barceló
Sra. Dolors Montserrat, el PSOE mai s'ha agenollat davant ningú, són iguals que vostès PP, que Ciudad anos... varen aplicar el 155, tenim polítics a la presó, etc. i gràcies a totes aquestes mesures tant dictatorials estem patint tots els catalans i no catalans que viven a Catalunya. Vergonya Sra. Montserrat, vergonya els hauria de fer viure del "cuento" atacant Catalunya. Vostès no ens volen doncs deixis lliures, li puc assegurar que poden sobreviure tot sols.
carlitos
Dolors Montserrat = Basura
@ ganxó
Aquesta caragirada ,botiflera NO PODRIA NI ACOSTAR-SE AL FOSAR DE LES MORERES,¡¡ ES UN LLOC, PER RENDIR HOMENATGE I MOSTRAR RESPECTE ALS QUE VA N LLUITAR PER LA LLIBERTSAT I DIGNITAT DELS CATALANS ,DEL PASSAT DEL PRESENT I DEL FUTUR "AL FOSAR DE LES MORERES, NO S'HI ENTERRA CAP TRAIDOR,FINS PERDEN NOSTRES BANDERES, SERÀ L'URNA DEL HONOR"
escolteu malnascuts, tu tambe DOLORS,no en ten iu prou ? despres d'estar tota la campanya parlant ,criticant i insultat-nos? QUE EREN LES ELECCIONS D'ANDALUSIA¡¡ que nosaltres no en esultatshi hem ficat per res ino tenin res a veure amb els resultats¡¡ o sigui que calleu i aneu.vosa la merda¡¡
MIRA NOIA,PP C'S PSOE. SOU TOTS IGUALS¡¡ TOS VOLEU ESTAR AL PODER PER SEGUIR VIVINT DEL CUENTO I DEDICAR-VOS A I ESTAR MATXACANT ALS CATALANS ISEMBRAR DISCORDIA,,SAPS QUE VOLEM ELS INDEPENDENTISTES? TRENCAR LES CADENES QUE ENS TENEN LLIGATS A UN ESTAT CORRUPTE,DICTATORIAL I INJUST I PERDRE-US DE VISTA A TOTS¡¡N'ESTEM FINS ALS NASOS DE QUE SEMPRE US ESTEU INSULTANT , MENYSTENINT I TENIN TANCATS A PERSONES HONRADES ,QUE NO ELS HI ARRIBEU NI A LA SOLA DE LES SABATES¡¡ VOLEM VIURE EN PAU ,.
Lo Terralti
Dona!!!, molt clar no ha estat el missatge dels andalusos. Un 43% de la població amb dret a vot no s’ha pronunciat. Potser que les cadires corresponents a aquesta representació no siguen ocupades. Així, el missatge seria molt més clar..
Malament
Dolors Montserrat. Quin fàstic haver arribat tan avall i tan plena d'odi. Per cert, li brillen molt els ulls al costat de Casado, el robot
joan
El primer que te que fer es pagar els deutes de les seves Empreses, Transports Montserrat, que va deixar un deute de varis milions de Euros, i que vagi a treballar.
valeri
Aquesta pobra noia no hji es ben be tota. No dona pwer més. Independencia ja.

envia el comentari