El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els positius de coronavirus a l’Estat ja superen els 11.000 casos
  • CA

El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries espanyol, Fernando Simón, ha anunciat aquest dimarts que el nombre de positius en coronavirus a l’Estat ja ha arribat als 11.178 casos, dels quals 491 ja han mort. Simón ha assenyalat que Madrid continua sent el principal focus d’infectats, i que la suma de casos d’aquesta comunitat autònoma i Catalunya representen més de la meitat dels positius de tot l’Estat: concretament el 56% (el 43% del global de l’Estat és Madrid).

Simón ha informat que en les darreres 24 hores s’ha produït un augment de casos del 17%, cosa que vol dir que el creixement de casos es relantitza. No obstant, ha demanat precaució “per les possibles modificacions” que pugui haver. De moment ja hi ha 563 persones que han passat per la Unitat de Cures Intensives (UCI) dels hospitals. 1.028 persones ja s’han curat.

La mortalitat a la Comunitat de Madrid se situa en el 7%, percentatge major que a nivell nacional, degut que a l’inici de la pandèmia la població més afectada era aquella que pertan als principals grups de risc, com per exemple la gent gran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa