"És un fill de puta igualment..."

Un magistrat compara Puigdemont amb “un violador que en lloc d’introduir el penis introdueix objectes a la vagina” i alguns barregen Òmnium amb la Manada
L'estranya comparació de Puigdemont amb un violador i un fill de puta
L'estranya comparació de Puigdemont amb un violador i un fill de puta | QS

 

Els jutges i magistrats que han expressat al seu correu corporatiu  les seves opinions contra l’independentisme també tenen la seva versió respecte les decisions de la Justicia internacional i la gestió de les euroordres. Especialment contra la decisió de la 

de la Justícia alemanya, del tribunal d’Schleswig-Holstein de no extradir o posar impediments no ha caigut gaire bé als membres del fòrum que carreguen sense recança contra les decisions, sobretot a principis d’abril. La magistrada M.R., d’Andalusia,  es queixa que els alemanys “volen imposar la seva jurisprudència sobre la violència” i no la correspondència de les figures jurídiques d’un i altre país.  “Diu algun lloc que a més de correspondència de delictes haguem d’aplicar la jurisprudència alemanya?”, retreu la magistrada. 

Queixes per considerar que Alemanya els considera un país bananer
Queixes per considerar que Alemanya els considera un país bananer | QS

 

Per la seva banda, un magistrat exercent a Catalunya A.V. es planteja: “seria interessant saber què dirien els alemanys si fos a l’inrevés, és a dir, que un Tribunal espanyol hagués acordat el mateix que l’Audiència Territorial alemanya en un afer similar”. Un altre magistrat, M.J.V., més moderat en el to, carrega contra els alemanys perquè al seu parer creu que “han oblidat que la filosofia de la cooperació internacional penal, almenys en el marc de l’eurodre, respon al principi de confiança mútua, no de desconfiança, com sembla que està passant”. 

 

Al xat apareix un altre text, força comentat. L'autor és F.M., jutge a Castella, i fa una desconcertant comparació entre el president Carles Puigdemont i la Declaració d'Independència i un escabrós delicte sexual. “En el cas de Puigdemont, el màxim tribunal de Schleswig-Holstein sosté que, malgrat ser instigador del referèndum il·legal de l’1 d’Octubre i corresponsable dels actes de violència del procés, aquests no han estat prou com per fer claudicar l’ordre constitucional. El problema simplement és que el delicte està tipificat de manera diferent a Alemanya que a Espanya, amb la qual cosa no concorre la doble tipificació. És el mateix que, si per exemple, en un delicte de violació no s’haguès introduït el penis sinó un objecte a la vagina de la violada. A Espanya aixo és violació, però hi ha països on no és un delicte de violació. Però això no significa que l’abusador sexual no sigui un  fill de puta, malgrat que no podria ser extraditat, ni que hagi trencat el sistema. Simplement, no està contemplat als supòsits”.

Incomprensible la decisió d'Alemanya segons un magistrat
Incomprensible la decisió d'Alemanya segons un magistrat | QS

 

Un altre togat, J.A.G.S. lamenta que els alemanys no considerin la “violència” del procés amb “prou entitat per justificar el delicte d’alta traïció, quan podria ser constitutiu d’una temptativa d’alta traïció. “Si la violència colpista és capaç de doblegar al poder legítim és que ha triomfat la rebel·lió i en aquesta tessitura em sembla que serà una mica difícil el que es jutgi als rebels… Vaja aquí hi ha alguna cosa que fa mal a la raó”, s’exclama.  Una jutgessa de Múrcia, I.M.C.S. i un magistrat F.M.M. també retreuen que Alemanya demanés informes sobre els estats de les presons a l’Estat espanyol i algunes “xorrades més”. “Ens ho exigeixen com si fossim un país bananer”, es queixen. 

Barrejar-se amb independentistes
Barrejar-se amb independentistes | QS

 

Una altra magistrada andalusa es queixa en el xat de la barreja que suposa manfiestar-se el 14 d'abril amb "Podemos", "Republicans" i "Independentistes" a Madrid. Considera que amb aquestes convocatòries no hi pot haver una concentració de jutges. "Perdemos antes de empezar", comenta. 

 

 

Queixa per què una Audiència Territorial mana al Suprem
Queixa per què una Audiència Territorial mana al Suprem | QS

 

La Manada i Òmnium

 

Del mes d’abril també destaca un mail del dia 26, just en plena polèmica per la sentència de La Manada. Una magistrada de Tarragona mostra el seu absolut suport als magistrats de l’Audiència de Navarra, com molts altres magistrats, però no perd l’oportunitat  de relacionar-ho amb el procés. Així utilitza una manifestació a la plaça Sant Jaume i a diversos llocs del territori contra la sentència, que diverses entitats socials i civils animen a participar-hi

 

“M’acabo d’assabentar que a aquí a Catalunya, Òmnium Cultural ha enviat correus electrònics per tal que la gent participi a les manifestacions de protesta contra la sentència de ‘La Manada’. Fins alguns independentistes estan flipant, aquí a Catalunya s’ajunta la fam amb les ganes de menjar”, critica la magistrada. 

 

La barreja de La Manada amb Òmnium
La barreja de La Manada amb Òmnium | QS

 Comentaris
"És el mateix que, si per exemple, en un delicte de violació no s’haguès introduït el penis sinó un objecte a la vagina de la violada. A Espanya aixo és violació, però hi ha països on no és un delicte de violació."
Lo que Puigdemont perpetró fue más bien un coitus interruptus, para desesperación de los indepes y desconcierto de los que no lo son. Otra jugada maestra de las suyas.
Itaca
És que sou un país bananer això se sap a Europa i a la Xina
Inde
La imparcialidad judicial ,que tanto pregonan , me parece muy dudosa .
País bananer
Un país bananera? Domcs si, es que ho és i a més vol tornar a la inquisició.
To europe
Espanya no fara res. Encara que es descobris que hi ha un complot contra els catalans. Sabem que es el preu a pagar per la seva patria. Aixo ha d'arribar a europa i encara no ho veig als diaris internacionals.
Pedro
No es de extrañar sabiendo la gran mierda que es españa. Un pais lo hace generalmente en primer lugar su sistema politico, sus dirigentes politicos, sus jueces, policias,... pues ya esta dodo dicho:corrupcion, falsificacion, falta de democracia, persecucion, chanchullos, cloacas del estado, mentiras, mala educacion, robo, expoliacion, fanfarroneo, amenazas, .... esto es españa. Viajen un poquito o lean sobre otros paises y veran que españa es una farsa global.
Berta
En altres democràcies mundials no tenen cabuda els jutges golpistes...nomes en spain. I aqui queda això.......
Jordi
D' un pais que a final d'any entrarà en banca rota i serà intervingut, algú pot esperar alguna cosa bona? Educació? Llibertat? Justicia? Igualtat? Imparcialitat? Esforç? Vinga marxem d'una puta vegada! I els d'ERC feu un pas al costat perquè el que voleu fer és eixamplar les bases per seguir de la mateixa manera que actualment, que és igual a anar enrere! Visca la CUP i el President Puigdemont!
Ramon
La nostra resposta, la nostra millor resposta, eleccions i votar el que més els fotrà. Puigdemont, òbviament.
Hincha
Manolo el del bombo pel quart torn! Seria un gran jutge sense dubte!
Vic
Ves, quins pebrots que tenen. Volen jutjar.los com a golpistes cuan la intenciò de fons no va ser mai derrocar el gobern de Ñ. No veuen més enllà del seus nasos. Asobra, volen minimitzar.ho dién que son 30 contra 5000 jutjes. Si aquests 5000 no van denuciar el 30 que faltaven a tot sentit democrátic, son compliçes y encubridors d'aquesta manera d'actuar. En fí, disculpeu les meves faltes ortográficas , no vaig tenir prou adoctrinament.
Segur que tots las carreras l'as han comprat o bé estan enxufats pel franquisme i el borbo , amb jutjes d,aquets estil ja es veu com està la justícia i el país de arruïnat
Surealista
A Espanya fan política els constitucionalmentrenaments ho tenen prohibit; el rei, el.jutges i la policia. I el Sànchez, bien gracias, tement que la realitat no el desmenteixi a dia.
LSO
Si son como violadores igual que la manada, deberían estar libres igual que lo están los que violaron a la chica madrileña, en Pamplona.
POST DATA
Som europeus i heu d'assumir-ho tot i que no us agrari. Qualsevol europeu pot demanar justícia a qualsevol estat de la UE i ha de ser tractat igual. Ah....que el mantra d'aplicar la llei en matèria d'euroordres no us agrada? Mala sort. República ja i adéu.
Espanya està malalta i podrida per dintre
Albert
Aquí s'inventen el delicte de rebel·lió i pretenen que la resta d'Europa facin el ridícul com ells. Per que està clar que no hi va haver violència per enlloc i que es deixin enganyar quatre pueblerinos que només llegeixen premsa fatxa ho entenc però tot una colla de magistrats i jutges ja és molt preocupant
xavi
que jueces tengan estas opiniones en un foro de jueces, aunque sea interno, da miedo, ya que estan opinando como jueces, no es una opinión publicada en facebook o twitter en una cuenta anónima que no sabes si es un frutero uno del PP o la vecina del sexto.
Jordi Estelada
La justícia espanyola no existeix, espanya és un país on impera la màfia franquista i la seva societat està greument malalta. Marxem de la podrimenta !!*!!
Jose C
Un pais que la justicia es asi de irreal,es un pais en fallida.Marchamos ya????
JO
Quin fàstic de gent! es creuen impunes a tot i que tenen la veritat absoluta. Si us plau, on es pot denunciar això?Estem en mans de malats
Mikalet
Fa temps algu va dir " La justicia es un caxondeo" Ho veiueu ara?
Simple
Mala esta esta,sociedad..Mala y podrida.
OPUS.DEI, la justicia que governa españa
Salles per que no investigues quants magistrats del Supremo son del OPUS-DEI? La justicia a españa esta totalment controlada per la secta del OPUS-DEI. que es la que dicta les sentències. Es legal que el Lesmas sigui de la mafia del OPUS-DEI? Aquesta es la questió, i si es dona el cas, cal anul.lar totes les sentencies dels MIEMBROS DEL OPUS.DEI, autentica mafia judicial
Ramon
Sembla mentida que conegueu tan poc els espanyols. Quan un espanyol ens diu "hijo de puta", no ens pretén ofendre pas. Al contrari. Ens està dient que per ell som com un germà.
Ferragut
Quina llàstima que tanta imagino no anés destinada a quelcom constructiu . Eks jutges “ normals “ no tenen tes a dir i s’han extingit ?
Fa esgarrifar
Quina por que gent que diu i pensa tot això que algún día em puguin jutjar per qualsevol mena de fet.
Socratis
E dao cuenta hace tempo que hay en este foro solo para po ee negativo bazofia dociadad pueril patacana y esos sucedaneos de vox pues el que sea comu iri manager que haga algo ya que estan solo para puntuar nefativo y ds una imagen no realista del foro.
Mar
Jo soc independentista, i després de l'actuació del estat espanyol m'he tornat independentista radical i em sap molt de greu que aquests individus que es diuen jutjes m'insultin de mala manera, quin nivell quina educació i quina humanitat, pobre el que li toqui un jutge d'aquests si no es fatxa, perque pels feixistes són perfectes, ja hem sentit als de cs, vox , pp i psoe com els defensen. Quin nivell de grolleria i maldat que hi ha també en alguns polítics ja cal que marxem com més aviat millo
POST DATA
La Resolució de la Comissió disciplinària del CGPJ de 12/03/2018 establí que el xat no era te caire privat, sinó públic. I és el que va servir d'argument per sancionar un Jutge català....sorprenentment ara el criteri canvia...
Antoni Ferret
1) A pesar del fet que és més moderada, la informació d'avui crec que és pitjor que la d'ahir en una cosa fonamental: sembla que hi ha jutges, bastants, que no distingeixen un delicte de "rebel·lió" d'un que no ho és. Això és important i no tant algunes xorrades que es comenten. / 2) Lo de la petició d'informació sobre les condicions de les presons espanyoles era una cosa MOLT oportuna. / 3) El títol que poseu de l'article és una xorrada vostra. No és això que s'havia de destacar.
joseph
Sr. Presidente del gobierno español ahora tiene la oportunidad de decir publicamente lo que piensa de verdad sobre la justicia, i puede ordenar a su ministro de justicia que ponga orden magristral y que depire todos aquellos que no fueron depurados en el momento de aceptar la herencia monarquica. Hagalo senyor. Presidente, encaso contrario la ola derechista de PPCS le van a echar de la Moncloa, cosa que no corresponde ni se lo merece porque usted se lo ha ganado ahora y para el futuro venidero.
Lluís
Felicitaciones Quico per la reina
De bananos y otras lindezas
"... como si de un país bananero se tratara". Vosotros lo habéis dicho, lumbreras judiciales.
Jam Malson
Basant-me en el comentaris i opinions de la majoria d'aquests individus de llei, jo diria que el pes del conjunt de les seves masses encefàliques és el mateix que el de la massa encefàlica de la mòmia de Tutankamon. I això ho dic sense ànim d'ofendre, només exposo una dada de manera estrictament científica. Bàsicament, utilitzo el mateix mètode d'anàlisi que fan servir ells i elles.
f.x.m.f.
La justicia d'Espanya, pròpia del tercer món, està sola i exclusivament dedicada a la protecció dels grans corruptes , i la resta dels poders fàctics del pais, que diuen ser defensors de la democràcia (la "Democracia Orgánica"). A Catalunya si que existeix la autèntica, veritable i original democràcia. a Espanya no, es inexistent. Segueix sent una autèntica, veritable i original Dictadura Franco/Borbònica.
Justícia espanyola independent? I una merda
Doncs aquí 5 capullos van violar una noia i ara estan al carrer. Que en dieu d'això en els vostres xats de merda?
Ehh
Podeis negsrlo pero fijate todo los que solo votan negatuvo eso esra orquestad de scc y afines ni veis q qieren agredir a este nedii quieren q oarezca q son la mitad solo es que sts movilizados y son muy violentis simpre quieren qedar x encima vaya frakasados me da verguenza en serio no os xreaus los votis negativis estanadulteraos son myxis menos lo q pasa es que esta hipervetilats
Encara recordo de petits quant anavem amb la mare a alguna oficina estatal( les uniques, llavors)
i se agredit verbalment, de males maneres com si fosis un no res. Amb males cares, preses i menyspreu. Amb por de fer una trista pregunta. Sempre fent veure que tu ets un gamerús i estàs a les seves mans. Sense poguer parlar la teva llengua. Aixó per mi es el franquisme. Et sens desprotegit per la gent que t’ha de protegir. I no vull tornar a sentirme així mai més.
Oremus por la santa justicia del OPUS.DEI.LESMES
MANADA JUDICIAL, TODOS A LA CARCEL YA! DEMOCRACIA O LA MANADA JUDICIAL DE LESMES. OPUS.DEI. Desinfectar la justicia,es ilegalizar el opus.dei y sus jueces. Todo lo demas, perder el tiempo
David
No cal tapar els noms. Ja ha quedat clar que és un xat públic.
pere
Hi ha una cosa que vull comentar. Els catalans som espanyols, els vascos també, i els gallecs. També són espanyols els PORTUGUESOS. ESPANYA ES LA PENINSULA IBERICA. Ens han enganyat els que sempre ens han explotat. ESPANYA NO ES UNA NACIO. HAN INTENTAT QUE HO FOS I NO HO ACONSEGUIRAN MAI. Les nacions de la península seran lliures. Serem lliures. Falta poc per la caiguda de l' imperi espanyols. Estem vivint el principi del final de l' enomenat "Reino de España". La possible violència fa por.
Jordi
MONARQUIA BANANERA senyor jutge, MONARQUIA BANANERA
MAGANYEUS
Si, tot el que vulgueu. És ben cert que aquest jutges són una colla de carallots. Però fins ara no he vis cap reacció dels que es consideren demòcrates.
Bot
aquests són les restes reconvertides de la inquisició castellana, els que van reescriure la història i van posar a Castella a un lloc que no li pertanyia per mèrits propis, sinó per mèrits d'altres.
E.M.H
A veure, jo estic a favor de la independència de Catalunya, crec que els espanyols son reaccionaris, etc. Però cal afinar i no posar-se a la mateixa altura que els nostres adversaris. Segons va dir la representant catalana de JUETGES PER LA DEMOCRÀCIA, aquests desgraciats que han escrit tot això son uns 30-32 sobre un colectiu de 5.000. Em sembla que aquest fet l'hauriem de resaltar.
Rafel
E.M.H. Benvolgut/guda, Tens raó amb la teva exposició, però he de dir que qui calla atorga i de moment aquests 5,420 jutges restants, callen davant la imatge desfavorable en que queden per aquest número reduït d'imprestables. Sap algú, quants dels 5.000 jutges comparteixen el pensar d'aquests 30?. Aqui rau el mal pensar que provoca el seu silenci. No pot caure tan baix una institució on tothom ha de buscar l'empara pels seus drets inalienables. Estem a l'espera del comunicat dels 5.000.

envia el comentari