Ponsatí denuncia la "pressió intolerable" als professors de Sant Andreu de la Barca

L'exconsellera d'Ensenyament diu que les "falses acusacions" deuen "haver causat dins l'escola una situació extraordinàriament difícil"
Quim Torra i Clara Ponsatí
Quim Torra i Clara Ponsatí | ACN

L'exconsellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, ha denunciat aquest dimecres la "pressió intolerable, insospitada i inaguantable" als professors de l'institut de Sant Andreu de la Barca. Coincidint amb la confirmació que una trentena de professors del centre han decidit demanar el trasllat, Ponsatí ha dit desconèixer "els detalls" de les peticions, però ha remarcat que "la situació de pressió a què ha estat sotmesa aquesta escola ha estat inaguantable". "Entenc que això deu haver causat, dins de l'escola, una situació extremadament difícil i que motiva que els mestres no es vegin amb cor de seguir al mateix lloc", ha afegit.


 

Ponsatí ha volgut denunciar el que segons ella és una "pressió feixista contra la població civil en moltes ocasions indefensa", que ha indicat que no només afecta mestres, sinó també gent que vol portar el llaç groc. L'exconsellera ha criticat la "impunitat" dels grups d'extrema dreta i ha avisat que alguns agents de la Guardia Civil i la Policia Nacional han actuat "sortint absolutament de les regles del joc" i amb "certa cobertura" de les autoritats espanyoles.

Per Ponsatí, la situació "s'està patint" no només dins de la classe política, sinó també entre la gent corrent. "Els presos i els exiliats som els represaliats d'alta volada, però hi ha una repressió de baixa intensitat que també fa molt mal i escampa la por i el desànim", ha afegit. 

Comentaris
Jordi Comasobirana
Els fills de la GC mereixen anar a escoles on se'ls ensenyi bé les taules de sumar i multiplicar (perquè els seus pares no saben ni sumar) i els drets humans (perquè els seus pares deixin d'atonyinar iaies indefenses). Això o que tornin a escoles franquistes on es canti el Cagasol i segueixin sent rucs teledirigits.
Fins que no siguem un país lliure tindrem represions de la.estat caspanyol
La Guardia Civil cumplía ordenes
Al igual que los tontos teledirigidos que fueron a hacer el ridículo en el referendum de la Srta Pepis. Desde hace años la política catalana se caracteriza por el postureo de altos vuelos, y la ineptitud de intensidad creciente. La Sra Ponsati y demás faroleros mártires son un excelente ejemplo de ambas cosas. Pujol era un perfecto sinvergüenza, pero les da mil vueltas. Y cuando muchos empiezan a ver a la CUP como única solución, es señal de que la cosa no tiene mucho arreglo :-(
Ponsatí li cola un farol a Torra
Per diversió i per venjança: Torra no l'ha portat ratafia com a Peter Sanches.

envia el comentari