Policies espanyols de Lloret de Mar es concentren per exigir que els vacunin

Acusen el Govern de "crear odi" a la ciutadania i "posar-la en contra" dels cossos espanyols

Diversos agents de la policia espanyola de la comissaria de Lloret de Mar (Selva) s’han concentrat aquest dijous al matí per exigir a la Generalitat que els administri la vacuna contra la covid-19. Consideren que el Govern els ha discriminat respecte altres cossos policials com ara els Mossos d’Esquadra o les policies locals i per això reclamen “igualtat”. La portaveu de l’Agrupació Reformista de Policies, Tomasa Granada, també ha carregat contra el Ministeri d’Interior perquè “no s’han pres mesures” per resoldre la diferència de vacunació entre cossos de seguretat. A més, Granada ha acusat el Govern de “crear odi” davant de la ciutadania i “posar-la en contra” dels cossos de seguretat que depenen de l’Estat.

Comentaris

  Jaime 4 29/04/2021 2:51 pm
  A los que creen que hay descriminación en este tema: Dicen que el ladrón ve a todos de su misma condición. A.Respeto a la sanidad. B. Fuerzas de estado: Aquí no se os ríen las gracias. Solo os pasa esto.
  Aquí fa falta "El tío de la vara" 29/04/2021 1:00 pm
  La meva germana cuida a una persona gran de risc i encara no ha estat vacunada, en canvi aquests "éssers" exigeixen ser vacunats. Això és Espanya, terra de garrulos i xuloputes, la merda d'Europa.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 29/04/2021 12:51 pm
  "CAMARADAS", antes "A POR ELLOS", y ahora "A POR ELLAS" A las vacunas me refiero, por supuesto!
  Ricard 29/04/2021 12:28 pm
  Amb la pancarta es demostra que són "catalans" i que tenen en compte els seus conciutadans més necessitats, com la resta de ciutadans. Que no els agradi esperar ho trobo normal. Ara bé que no es plantegin el perquè del retard, i a sobre que surtin al carrer exigint ser vacunats és vergonyós. Funcionaris públics al servei del ciutadans? No ho semblen.

Nou comentari