El lloc on fer un acte electoral s’ha de triar bé. Per exemple, les guinguetes electorals s’han de col·locar en espais concorreguts. Ara bé, és correcte davant d’una escola? Aixó s’ho plantegen a Cardedeu, al Vallès Oriental, arran que el passat 3 de febrer el PSC va instal·lar-hi un tendal de campanya. La iniciativa va aixecar algunes protestes, fins i tot, de la l’Associació de Famílies de l’escola Ramon Macip -Dolors Granés del municipi.

A través del seu compte de Twitter, l’associació va enganxar un altre tuit on s’hi veia una fotografia de la instal·lació amb el comentari: “Quina vergonya, quina irresponsabilitat, i a la porta de l’escola. Repartint caramels i paperets. És denunciable!”. De fet, la fotografia la va difondre Marc Loza, pare d’un alumne, el mateix dia, denunciant el fet arran de la situació de la pandèmia. El PSC de Cardedeu va anunciar el calendari d’aquests tendals en aquestes zones a través del seu compte de Twitter.

Des de l’associació de famílies de l’escola pública, no volen que es faci un ús partidista del seu tuit, però sí que serveixi de “toc d’atenció” a tots els partits per respecte a la ingent tasca organitzativa i escolar que estan portant a terme arran de la pandèmia. “Ens sorprèn com un partit polític pot instal·lar una carpa propagandística a la sortida d’una escola afavorint aglomeracions”, lamenten. “La nostra repiulada vol ser un toc d’atenció a tots aquells que han de donar exemple i tenir un profund respecte per l’esforç que estem fent la ciutadania, petits i grans, per sortir d’aquesta pandèmia”, conclouen.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ricard a febrer 07, 2021 | 20:30
  Ricard febrer 07, 2021 | 20:30
  Pel tema sanitat ok. Cal evitar aglomeracions. Ara per política no hi veig cap inconvenient. Tothom té dret a posar guinguetes. Una altra cosa és el radicalisme nacionalista Castella del PSC. Però això ja ho valoraran els passavolants.
 2. Icona del comentari de: Fora a febrer 07, 2021 | 20:31
  Fora febrer 07, 2021 | 20:31
  No sé perquè insisteixen a dir que són socialistes i perquè es posen el cat al final. Però vaja, tampoc s'enten que els seus amos es diguin Partido Socialista Obrero. Fot riure i tot.
 3. Icona del comentari de: JOSEP EL AVI DE CARDEDEU a febrer 08, 2021 | 09:43
  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU febrer 08, 2021 | 09:43
  El Culpable de que pases aixo van ser EL AJUNTAMENT Que debio dar el permiso per que E.P.S.C. Fes lo que va fer LA Policia Local de Cardedeu DESAPARESIDA No se la veu . Ni va fer guardar la Distancia de Seguratat . Ja Gent sense4 Mascareta i altra fuma . LA ESCOLA Comete el error DE FER SORTIR TOTS ELS NENS PER UNA SOLA SORTIDA ..Cuan la escola te TRES SORTIDES . Sortir nomes per una porta fa se juntin moltes persones si aixo y sumes la parareta dels pocasoltes del P.S.C. CONTAGIS SEGURS ...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa