Polèmica per la vacunació de l’alcaldessa de Tossa

Imma Colom col·labora habitualment al CAP del municipi però l'oposició recorda que està d'excedència

L’alcaldessa de Tossa, Imma Colom, va rebre el passat 12 de gener la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus a una residència d’avis que hi ha al municipi. Això ha aixecat molta polseguera al poble; l’oposició denuncia que, tot i ser metgessa, ja no exerceix com a tal perquè “es dedica al 95%” al consistori. Colom, però, afirma a El Món que ella “col·labora” habitualment al Centre d’Atenció Primària (CAP) del municipi i que sempre ajuda “per qualsevol necessitat”. “Sempre he estat a la seva disposició”, afirma en declaracions a aquest diari.

Colom també explica que la direcció del centre la va trucar per rebre la dosi ja que el Departament de Salut hauria preguntat qui són els treballadors i col·laboradors habituals del centre; i ella assegura que n’és una “col·laboradora” habitual. Així doncs, insisteix a aquest mitjà que ella no dimitirà i pensa rebre la segona dosi del vaccí contra la covid-19.

L’oposició, però, ha proposat reprovar Colom en un ple extraordinari per la seva “vacunació injustificada” ja que consideren que “s’ha avançat a l’ordre que s’ha establert per les autoritats sanitàries, sense ser grup prioritari en aquesta vacunació”. Argumenten que “és un exemple més del mal ús que estan fent alguns polítics i càrrecs públics de la vacunació en aquest cas en el Geriàtric de Tossa.

Comentaris

    cibolletEm sembla que la sra 27/01/2021 11:48 am
    Em sembla que la Sra.Alcaldessa té molta raó i tot el dret d'haver-se vacunat ja que és col.laboradora habitual de la residència. A vegades la oposició dels Ajuntaments no saben fer res més que fer mal, es a dir, fer malament la seva feina.

Nou comentari