Polèmica pels vincles d’oficials de l’exèrcit espanyol amb un grup neonazi

Quatre dels membres són un capità, un sergent de la Marina i dos caporals

Un capità de l’Aire, un sergent de l’Armada i dos caporals primers de Terra i de Marina formen part d’un grup neonazi de Múrcia anomenat Lo Nuestro, segons informa Público. Això ha provocat que la ministra de Defensa, Margarita Robles, haurà de respondre a una bateria de preguntes que Podemos ha registrat al Congrés dels Diputats ja que, segons publica el mitjà, el Ministeri té un dossier que acredita aquesta informació des del mes de desembre.

Público assegura que aquest informe conté 45 folis plens de proves gràfiques i documentals que evidencien la presència de nazis dins les Forces Armades espanyoles. S’hi veurien imatges del capità Antonio José Meroño i els caporals Héctor Veiga Gutiérrez i Javier Díaz Pérez celebrant l’adquisició d’una Creu de Ferro nazi.

A les preguntes que ha registrat Podemos es qüestiona quines són les accions que Defensa té previstes per desarticular aquest grup, i quines seran les conseqüències per a aquests comendaments militars. Segons el partit que forma un govern de coalició amb el PSOE, “aquests comportaments ens allunyen de les democràcies i ens situen en èpoques passades de la nostra història”.

Comentaris

  Goosse 02/03/2021 12:47 pm
  Desde tiempos inmemoriales que el Estat d´España de matriu castellana, utilitza la eina ignorant i feixista del Ejercit per atemorir a la disidencia, part d´aquest feixistes campan i s´han emparentat amb la noblesa baixa de l´Estat i aquesta práctica es va incrementar durant els periodes de dictadura, que no es res més que l´abosolutisme del segle XVI-XVII posada al dia. Recordem que totes les dictadures a l´Estat espanyol-castellá, s´han posat inmediatament després del cop a les ordres de la monarquia.... ...i el Gobern més progresiste de la democracia d´aquest estat de merde, el defensa amb gallardia !! Resumo la historia d´aquest Estat "Sobervia Ignorancia"....
  Tano 02/03/2021 12:03 pm
  Simplemente ASCO TOTAL
  joanka 02/03/2021 10:40 am
  ... un secret a crits que coneix tothom. Vaja gran notia!!!! A més a més no passarà res de res, ja sabem com funcionen en caspanya les coses.
  David. 02/03/2021 10:23 am
  La veritable cara de Castella i Espanya és Vox. Així de trist i així de real.
  Gombau 02/03/2021 9:44 am
  Lògic. És sabut per tothom que el nazisme y el feixisme van ser aixafats militarment a Europa el 1945. En canvi, a España, els aliats no s'atreviren a aixafar el franquisme, aliat i correligionari de Hitler i Mussolini. Per això a España, el feixisme continua sent un dels pilars intocables de "La Victoria" franquista.
   trasto 02/03/2021 10:11 am
   ¡¡Tiene todo la razón!! ¿que hizo y hace la sociedad para salir de la situación? Unos: siguen cagados de miedo, otros siguen acostumbrados a vivir con esa lacra. Se acomodaron al régimen y ahora al neo régimen.
  Tomeu 02/03/2021 9:42 am
  Polèmica, per una cosa que tothom sap des de fa dècades i que Narcís Serra va aixecar la camisa a molts de demòcrates fent-los creure que havia fet de l'exèrcit espanyol un exèrcit més "normal" del que era fins 1982 ?

Nou comentari