La polèmica caseta al bosc del subdelegat del govern espanyol a Tarragona

S'hi va fer fer un altell "per a ús residencial" amb cuina, menjador, habitació i bany

La caseta enmig del bosc que s’ha fet construir el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, ha desfermat una gran polèmica. La construcció de Sabaté, de fusta però totalment equipada, no s’ajusta a la llicència d’obres que li va concedir l’Ajuntament de Roquetes, al Baix Ebre, de manera que li han enviat un requeriment per modificar-la. La caseta no s’adequa al projecte presentat per obtenir l’informe favorable de la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre, que ara per fer un petit magatzem agrícola, per la qual cosa l’haurà de modificar urgentment.

El socialista hi va situar més finestres de les permeses, il·luminació externa, una antena parabòlica i va canviar el projecte presentat per l’arquitecte Enric Roig. A més, va optar per fer una obra elevada a la qual s’ha d’accedir pujant uns graons, el que tampoc compleix amb la normativa i per tant és il·legal. A més, s’hi va fer fer un altell “per a ús residencial”, segons consta al requeriment, amb cuina, menjador, habitació i bany. La caseta de cap de setmana al bosc, per tant, era el contrari a un magatzem i Sabaté la utilitzava com a segona residència a una zona boscosa.

“Les obres d’ús residencial no es poden autoritzar en cap cas com a provisionals, i per tant els canvis són manifestament il·legalitzables”, apunta el consistori en el document que obligarà Sabaté a convertir la caseta en un magatzem, el que es va autoritzar.

L’Ajuntament de Roquetes va adonar-se’n després d’una inspecció tècnica duta a terme el passat 27 d’agost. El subdelegat del govern espanyol té ara deu dies per complir el requeriment de l’Ajuntament. La construcció, assegura el consistori, no és legal perquè el magatzem-caseta, ubicat a el Mascar, s’erigeix sobre uns terrenys classificats com sòl urbà pendent de desenvolupament. Per això, d’acord amb el Pla General d’Ordenació Urbana de Roquetes només s’hi permeten construccions provisionals, i en cap cas residencials.

Comentaris

  3 16/09/2021 7:50 pm
  PPutes SUCIAlerus de merda .... Aquest i no cap altre, és el seu patrioterisme ! Com la Comuna pudenta .
  365548* 16/09/2021 7:50 pm
  PPutes SUCIAlerus de merda .... Aquest i no cap altre, és el seu patrioterisme ! Com la Comuna pudenta .
  Ferran 16/09/2021 8:52 pm
  No puede ser, nadie lo hace en CaspaÑastan, y menos los delegados de Madrid
  Tano 16/09/2021 10:21 pm
  Aquest impresentable al servei del "Suciolistisimo" , a part de ser un gran jeta, te el gust al cul. De gentussa com aquesta, no en podem esperar res de bo.
  Aquest 17/09/2021 2:14 am
  s'esta eixamplant la base com els seus amics de ERC.
   Un votant de Junts 17/09/2021 10:54 am
   Quin comentari més poca-solta. El seu autor no hi toca, de fet no toca ni quarts ni hores.
  Casssanenc. 17/09/2021 7:11 am
  Aixó és vell; ja fa més de 30 anys, un regidor de l'Ajuntament participava en una campanya contra les edificacions clandestines al bosc i, alhora, se'n va construir una, de casa. Sense permis ni res, és clar.
   Canareu 17/09/2021 11:02 am
   Xeic ! A les nostres comarques també, aquest sistema de "construir" s'ha d'erradicar. Masses anys fent-ho així...
  Comun's,crostadrégimen78 17/09/2021 2:20 pm
  En España no existeixen ni socialistes ni Izquierdas. Tots els partits españolistas PP C'nos Vox PPsoE PPodemos son neoliberals frañquistas. Només saben robar expoliar i matar que avui en dia fan utilitzant la repressió.

Nou comentari