El polèmic Pau Marí-Klose, nou Alt Comissionat per a la lluita contra la pobresa infantil

El sociòleg s'ha distingit per les seves opinions sobre la relació entre cognoms dels catalans i el seu èxit social i la suposada aversió de les dones amb cognoms "catalans" als homes amb cognoms "no catalans"
Pau Marí-Klose
Pau Marí-Klose | Federalistes d'Esquerres

Després de la dimissió de Carmen Montón com a ministra de Sanitat del govern espanyol, la portaveu de l'executiu de Pedro Sánchez, Isabel Celáa, ha anunciat que la seva substituta al capdavant del ministeri serà María Luisa Carcedo. Fins ara, la flamant titular de Sanitat era l'Alta Comissionada per a la lluita contra la pobresa infantil. El seu substitut en aquesta posició serà el que fins ara era el director general del mateix departament, Pau Marí-Klose, professor de Sociologia a la Universitat de Saragossa i força conegut a les xarxes socials pels seus comentaris polèmics que vinculen, per exemple, l'èxit social dels catalans i els seus cognoms i que va arribar a afirmar que les dones amb "cognoms catalans" tenien "reticències" a l'hora de casar-se amb homes amb cognoms "no catalans".Comentaris
...SIEGFRIED...
...LOS CATALANES SON PACIFICOS PORQUE NO PUEDEN SER OTRA COSA...
Uff
Uff quin perill te aquest individuu; amb les seves idees ja que dubto que els seus comentaris siguin fruit de treballs de investigació seriosos.
Avia
Sempre buscant la concordia i el dialeg des de Madrid
Aquest parla amb nom de les dones de Catalunya? En deu conèixer de ben poques perquè a Catalunya hi ha una diversitat (o mix) de cognoms tant de aquestes dues com, ara, de moltes altres llengües, i no solament no ens preocupa sinò que ho trobem d'allò més normal i no li donem cap importància. És així de senzill.

envia el comentari