Podemos acusa Sánchez de voler competir amb Rivera en la "judicialització" del procés

Irene Montero s'ha mostrat sorpresa pel les "ocurrències" sobre el Codi Penal del secretari general del PSOE
Irene Montero i Pablo Iglesias
Irene Montero i Pablo Iglesias | Europa Press

La portaveu de Podemos al Congrés, Irene Montero ha criticat les últimes propostes que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha posat sobre la taula en relació al conflicte català, en entendre que tornen a incidir en la judicialització del problema en comptes d'apostar per buscar les solucions polítiques que es necessiten i pel diàleg.

 

Així ho ha assegurat en la roda de premsa que ha ofert al Congrés després de la Junta de Portaveus, en la qual ha comparat Sánchez amb el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, en ser preguntada per la seva opinió sobre les dues últimes propostes fetes pel líder socialista: la de reformar el Codi Penal per actualitzar el delicte de rebel·lió o la d'obligar per llei que els alts càrrecs acatin la Constitució en prendre possessió.


 

"Ens sorprèn que un dia proposi que la qüestió a Catalunya només es resol amb diàleg, i després vulgui competir amb Rivera en ocurrències, com proposar modificar el Codi Penal. Com si els problemes polítics es resolguessin canviant el Codi Penal", ha criticat.

 

En aquest sentit, ha insistit que "la juidicialización no funciona" per resoldre el conflicte català, com tampoc ha servit, al seu parer, l'aplicació de l'article 155 de la Constitució que van pactar PP, PSOE i Ciudadanos. "No estem en un escenari que requereixi ocurrències, sinó davant problemes polítics que requereixen solucions polítiques", ha emfatitzat.
Comentaris
Granadilla
A sota del rètol "Somos la Izquierda" escriuran "antes facha que rota".
A veure què , el de a cua.
Doncs a veure com us porteu vosaltres quan us reuniu amb El Plasmes , em sembla que no sorprendreu a ningú , als catalans , no ho crec pas.
Tots els partits espanyols son lo mateix a per Catalunya i perquè n aneu a per els portuguesos
Paco
Los del partido y el gobierno de la CAL son TERRORISTAS de estado.
Fins la soca
Tambe podria ser obligatori cantar 'el cara el sol'
Grasias Pau
Dons, en Pau Esglesias, dons, en ayuda mol i mol, moltas grasias
Iglecias sou la izquierda de Sanchez y res mes.

envia el comentari