El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Podem critica els que “presumeixen de normalitat democràtica'” després de la detenció de Hásel
  • CA

Podem ha afirmat que “tots aquells que presumeixen d’aquesta ‘plena normalitat democràtica’ i es consideren progressistes, haurien de sentir vergonya” de la detenció del raper Pablo Hásel. “Es taparan els ulls?“, ha preguntat el partit liderat pel vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, en una piulada a Twitter. “No hi ha progrés si ens neguem a reconèixer els dèficits democràtics actuals”, ha avisat la formació. Iglesias va afirmar fa poc més d’una setmana que a Espanya no hi havia normalitat democràtica la qual cosa va ser rebatuda per membres de l’executiu espanyol del PSOE.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Eulàlia a febrer 16, 2021 | 10:30
    Eulàlia febrer 16, 2021 | 10:30
    No patiu!! NO us creiem!!! En el cas dels presos demaneu una normalitat q NO existeix!! I en el cas del Pablo Hassel exactament! Us penseu q amb un tuit està tot arreglat!! I NO !!!!
  2. Icona del comentari de: en comú no podem a febrer 16, 2021 | 11:54
    en comú no podem febrer 16, 2021 | 11:54
    podemos és una falsedat, comença amb la frau kolau, acceptant els vots gratuïts de manuel vals, desprès aprovant els increments pressupostaris de defensa i la casa real. Avui pot criticar, bramar i el que sigui, que de credibilitat no en té cap

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa