Plega el cap polític dels Mossos d’Esquadra

Andreu Martínez abandona el càrrec després d'ocupar-lo durant un any i tres mesos

El director general dels Mossos d’Esquadra, Andreu Martínez, ha decidit aquest dilluns presentar la seva dimissió com a cap polític de la policía catalana després d’haver ocupat el càrrec durant un any i tres mesos, tal i com ha avançat Catalunya Ràdio i ha confirmat El Món. La seva dimissió arriba el dia abans del segon aniversari del referèndum de l’1 d’octubre. El substituirà Pere Ferrer, l’actual cap de gabinet del conseller d’Interior, Miquel Buch.

Aquest dimarts s’aprovarà el nomenament de Ferrer com a nou director dels Mossos d’Esquadra a la reunió del consell executiu del Govern. Ferrer ha estat cap del gabinet del conseller durant els últims cinc anys. És a dir, que ha estat en el càrrec durant els mandats de Jordi Jané i Quim Forn al capdavant del departament.

Buch ha “agraït” en una piulada la tasca de Martínez “amb un balanç important, des de les noves places, fins a l’entrada al Citco” i ha desitjat “molta sort” a Ferrer, de qui ha destacat que “és de l’equip i té l’experiència, el criteri i les ganes per liderar aquesta nova etapa“.

Nou comentari