Pisarello reclama el suport de Torra als pressupostos: "La població demana intel·ligència"

El tinent d'alcaldia de Barcelona entén que el Govern sigui "crític" amb els comptes de Madrid però insisteix que una pròrroga seria negativa per a totes les administracions
Gerardo Pisarello
Gerardo Pisarello | Wikipèdia

El primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha reclamat el suport del president de la Generalitat, Quim Torra, als pressupostos de l'Estat: "El 80% de la població també demana intel·ligència i mirada llarga en la defensa de les necessitats socials i econòmiques", ha afirmat durant la inauguració de la 23a edició de la Jornada dels Economistes, a l'Hotel Crowne Plaza de Barcelona, aquest divendres al matí. Pisarello ha dit que entén que el Govern sigui "crític" amb els pressupostos del govern espanyol, però ha insistit que una pròrroga dels comptes estatals limitaria les capacitats de totes les administracions. Torra ha intervingut just després de Pisarello, però no l'ha respost.

 

Tot i això, ha dit que si l'executiu català ha "obert la porta" a donar suport a mesures econòmiques concretes, també ha de ser capaç de considerar les inversions i recursos pressupostaris com "una mesura concreta més". Segons el tinent d'alcaldia de Barcelona això no hauria de fer renunciar a "cap dels anhels democràtics".

 

A l'acte 'Ciutat i innovació. Espai de coneixement i de creació' també hi ha assistit la consellera d'Empresa, Àngels Chacón; el degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Anton Gasol; i el president del Consell General d'Economistes, Valentí Pich.Comentaris
Inde
De todo lo presupuestado en años anteriores cuanto llega realmente a Catalunya? .Por regla general una ínfima parte ,que no cubren las necesidades sociales ni económicas.
colaus- el sostenidor bien atado del regimen del 78
Estos de icv siempre con las mentiras. Si us tant preocupa: "la defensa de les necessitats socials i econòmiques...bla...bla..." siempre podeis sobrevivir con los decretazos como lo han echo ultimamente sin problema, y si no "se puede" gobernar sin indepes entonces nos dejais libres y haceis lo que querais con los vuestros presupuestos.
JOSEP
Aixó ho demanes tu Pisarello, la població, que jo en formo part, mes que tu, que ets un politic i et mous amb interesos, demana coherencia, i coherencia es no aprovar els presupostos, lluitar per les llibertats i drets de les persones es l'objectiu fonamental de la població, que et quedi clar.
Uri
Podrieu ser sincers i dir que a Catalunya heu votat en contra de tots els pressupostos dels últims anys per dificultar el govern de JxCAT i forçar noves eleccions? on eren llavors les necessitats de la gent? ah si, que llavors encara que s'incrementessin els diners en sanitat, educació, i tantes altres partides sempre tenieu un parell d'excuses per votar en contra. FALSOS.
SOY DEL PRAT
SOMOS MUCHOS QUE PRECISAMENTE QUEREMOS LA INDEPENDENCIA PARA QUE, A PARTE DE INTENTAR SER UN PAÍS MEJOR, + DEMOCRÁTICO Y ECONÓMICAMENTE VIABLE, PODÁMOS COMO PAÍS OFRECER MEJORES CONDICIONES Y JUSTICIAS SOCIALES DE CALIDAD, PENSIONES Y SALARIOS DIGNOS, UNA EDUCACIÓN Y SANIDAD MODERNA Y UNIVERSAL. EN DEFINITIVA, QUE NUESTROS CIUDADANOS,TODOS, PUEDAN VIVIR MEJOR. VOSOTROS SOLO PENSÁIS QUE VOTANDO LOS PRESUPUESTOS A ESPAÑA TENDREMOS TODO ESO?? SALUD Y REPÚBLICA - UN EX-VOTANTE DE ICV !!!
Pisarelo...
NO HI HAN PRESSUPOSTOS mentre hi hagin presos i exiliats. i si cal menjar rossegons de pa dur, ja ho farem.
Angelblau
Aquest Panxitos de la Colau son una colla de farsants.
Ni en broma
S'està parlant d'aturar el pais per lluitar contra un estat podrit i violent i aquest vol que els aprovem pressupostos?
Jordi Estelada
Mentre no siguem independents, que vol dir plena gestió de tots els nostres impostos, no hi ha cap possibilitat de cobrir les necessitats socials i econòmiques de Catalunya. Si el pixarel'lo no ho sap, que és retiri o que calli.
Català a Mallorca
La dignitat com a poble està x damunt dels doblers, vosaltre comuns potser no ho enteneu x nosaltres ho tenim claríssim
RC
La dignidad es inteligente, ni se compra, ni se vende.
Observador
El fet de que vosaltres- i la resta del del 155- sigueu on sou, vol dir que hi ha qui us ha votat. I això demostra que una part de la població no és tan intel·ligent.
picharelo
haz un favor a la humanidad y hazte monje de clausura.... bueno hasta que te echen por caradura y jeta.
Maria
Ni cas President! Que els donin pel Colau!
AliBay
Doncs que el seu compi de la Moncloa digui als fiscals que retirin les acusacions de rebel·lió, sedició, malversació i desobediència contra tots els acusats de l'1-O. Ídem de les acusacions de terrorisme i disturbis contra la població. Que respecti el resultat del 21-D. Que segui a negociar les condicions d'un referèndum legal, oficial i vinculant. Que retiri tots els recursos contra lleis catalanes i contra l'obertura de delegacions a l'exterior. Mira tu si és fàcil.
Cartanya
Quina població!!!! La de les subvencions? es que encara no en tenen prou!!! El xiringuito del carrer Casp es qui ho demana, amb els Presos politics i exiliats no tenim cap moneda de canvi, primer tot al carrer.
Quim
Dons jo demano dignitat. llibertat o llibertat.
Quina "intelligencia" Pisarelo.Vols dir aquella de lo Coscubiela de las puertas giratorias a l'ESADE? Que també estas fent merits per obtenir l' oportunitat per entrar en alguna.
Luna Barceló
Sr. Pisarello, jo també demano el suport de tots els partits i demano de la seva intel·ligència per exigir la posada en llibertat del presos polítics que ja duen més d'un any tancats sense motius. Després podrem parlar dels pressuposts que per altra banda són els de l'estat i no els nostres. No diu res del diners que recapta l'estat a Catalunya i de la "m" que ens torna. Sr. Pisarello pensi abans de donar titulars a la premsa, Volem polítics que facin feina i siguin intel·ligents, oi que m'entè?
LSO
Si claro! como si aquí no pasara nada, ¡¡vete a tu pueblo!! Pisarello , si no hubierais sido tan falsos ambiguos y distantes a lo mejor a Cat. le hubiera ido mejor, pero vuestra falsedad ahora os toca pagarla, sobretodo a la nauseabunda de la Colau.
IDROJ
Sr Pisarello a veure si ens entenem "· LLIVERTAT PRESOS POLITICS I EXILIATS I A LA TAMARA " no costa tant d'entrendre.
Eduard
Tena tota la raó només una minoría dels votants de Barcelona un 25 % van votar a la tropa colauera, de la que tu formes part

envia el comentari