El Piolin ja és un emblema per les policies espanyoles

Gorres amb l'escut amb el famós ocellet de la Warner armat amb una pistola i els logos de les unitats del CNP i la Guàrdia Civil
L'escut el Piolin, amb els escuts de les unitats desplaçades a Catalunya
L'escut el Piolin, amb els escuts de les unitats desplaçades a Catalunya | Quico Sallés

El canari més famós de la Warner, en Piolín, ja ha assolit les màximes cotes de popularitat a Catalunya. S’ha convertit en el símbol de les forces policials espanyoles que han reprimit el sobiranisme, les unitats de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil desplaçades a Catalunya en motiu de l’1 d’Octubre i de l’aplicació general i generosa del 155. 

 

La fama del “Piolín” i del que representa pel catalanisme sobiranista, però, també l’han volgut aprofitar els unionistes que aquest matí s’han a Barcelona en defensa de la Constitució i la unitat d’Espanya. Com exemple, l’escut emblema brodat que lluïen alguns dels manifestants amb el nom de totes les unitats policials desplaçades, la imatge del Piolín amb una pistola i el lema, “siempre dispuestos”. 


 

Els mateixos que portaven l’escut a les gorres i als barrets, també brandaven un “Piolín” de pelutx tot i explicant que es tracta d’una reivindicació de la feina que “fan els familiars i amic dels agents destinats a Catalunya”. 

 
Comentaris
Karlus
Pobres salvatges, son imbècils
Pepone
Avisaré a la Warner Bross perquè el cobri els drets d'imatge corresponents del nino piolín.
Popeie d'Esquadra
proposo que l'emblema dels mossos d'esquadres tinguem com a simbol el Popeie
ja paguen drets de copyright a la warner?
segur que no, caldrà denunciar-los
JFK
Doncs estan desobeint a la junta electoral. Piolin és de color groc!!!
Eloi.
Es el que he dit sempre i això ho demostra: no tenen ni saben el que es la vergonya.
Ramonet
Son molt valents amb els avis i les avies, l'1 d'octubre ja ho vam veure tots, a partir d'ara ja en veurem
JLM
El color de la bilis.
catala emprenyat
Què valents davant de gent desarmada! S'ha de reconeixer que són uns heroïs 'a la espanyola'!!!! Ja acumulen en pocs anys dues grans gestes: Perejil i ara Catalunya contra gent indefensa.
Menys mal
Sort que al menys no se'ls ha acudit posar "¡A por ellos!"
Cat2017
Qualsevol de les tres hienes del "Rei Lleo" de Disney, faria mes justicia que no pas un ocellet amb problemes de gegantisme cranial.
CRL
A ver si lo entiendo, esto es como si llamas paleto a alguien y ese alguien se borda la palabra paleto en la gorra y la luce con orgullo confirmando así tu opinión.
Jordi Tallaferro
Aquesta gent infringeixen la llei i el dret de marques propietat de la .Warner. Estan obligats a retirar aquest ús i a indemnitzar per danys morals, doncs Piolin és símbol del pacifisme no de l'agressivitat.
RIC
A més de riure, fan pena i vergonya aliena jajaja!!

envia el comentari