PIMEC reclama “generositat i responsabilitat” per formar un Govern “fort i estable”

La patronal demana un nou Executiu que "lideri la recuperació" amb uns pressupostos amb "sensibilitat empresarial"

PIMEC ha reclamat “generositat i responsabilitat” als partits polítics per configurar un Govern “fort i estable” per superar la crisi de la pandèmia. La patronal ha lamentat la situació de “bloqueig del diàleg” i ha urgit la formació de majories parlamentàries que permetin la creació d’un nou Executiu. El president de l’entitat, Antoni Cañete, ha destacat la necessitat d’un nou Govern que “lideri la recuperació” amb uns pressupostos “amb sensibilitat empresarial” que facin possibles les partides econòmiques per impulsar mesures i ajuts directes al teixit productiu català. Cañete també ha considerat “fonamental” un Executiu que legisli tenint molt present el “paper clau” de les pimes.Cañete també ha reclamat al pròxim Executiu que treballi per reactivar i recuperar l’activitat econòmica i acceleri el procés de vacunació per garantir la continuïtat de l’activitat empresarial amb les màximes garanties per a la salut de les persones.

El president de la patronal també ha demanat a la Generalitat que continuï amb el seu compromís de rescatar les empreses catalanes excloses dels ajuts directes amb l’ampliació d’aquests a totes les pimes de la cadena de valor afectades per la crisi sanitària.

En aquest sentit, el president de l’entitat ha exigit més dotació perquè les comunitats autònomes puguin cobrir tots els sectors sense dificultats.

Comentaris

    La veritat 13/05/2021 9:54 am
    Aquí no importa la industria, ni les empresses q generen riquessa, aquí nomes interessa col.locar alts carrecs de partit, i pagar fundacions diversos i xaletarros belgues...
    Pimec = SECTA 13/05/2021 8:18 am
    Aquest de PIMEC, reclamen als altres el que mai han fet ell, ni volen, una colla de vividors que encara no se perquè serveixen.

Nou comentari