La periodista Pilar Calvo, portaveu oficial dels presos polítics en vaga de fam

La candidata número 70 a la llista de JxCat per Barcelona assegura que Sànchez, Turull, Rull i Forn estan "forts, determinats, serens i agraïts"
La periodista Pilar Calvo
La periodista Pilar Calvo | Pilar Calvo

La periodista Pilar Calvo és la portaveu oficial dels quatre "presos polítics" en vaga de fam: Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn. Segons una nota de premsa d'aquest dimecres a la tarda, la candidata número 70 de la llista de JxCat per Barcelona ha acceptat la petició dels propis presos. Calvo els ha visitat aquest matí a Lledoners i ha manifestat que estan "forts, determinats, serens i agraïts". La periodista ha recordat que la vaga de fam "és un acte polític de denúncia al bloqueig premeditat del Constitucional als recursos d'empara i, al mateix temps, un dels gestos més pacífics i no-violents que hi ha".

 

En relació amb la commemoració dels 40 anys de la Constitució, la portaveu dels presos en vaga de fam ha dit que l'Estat ha de commemorar l'aniversari "amb presos polítics, exiliats i presos polítics en vaga de fam per l'ús malintencionat que el Constitucional fa de la Constitució".Comentaris
Fireman.
Endavant Pilar, i moltes gràcies.
Ramon del Pi Gran
Es curiós però totes les Pilars que jo conec, són dones excel.lents.

envia el comentari