El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pep Andreu: “Deixar de militar a ERC és una decisió trista i difícil”
  • CA

L’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, ha assegurat aquest dimecres, després que s’hagi fet públic que ha estripat el carnet d’ERC, que la decisió l’ha pres perquè “ha arribat un punt” en què “les divergències” recomanaven que abandonés la militància al partit. “És una decisió una mica difícil i també trista perquè tinc gairebé 30 anys de militància amb ERC”, ha reconegut Andreu en declaracions a la televisió tarragonina TAC12.

[r:1]

Andreu ha manifestat que seguirà a la Crida Nacional “com estava fins ara” i ha afegit que està “centrat en l’alcaldia” de Montblanc, que és allò en què dedica bona part del seu temps.

[r:2]

L’ex-militant d’ERC és un dels impulsors d’un moviment que pretén agrupar tots el “món decebut” amb el partit d’Oriol Junqueras. Segons ha pogut saber ‘El Món’, aquest dissabte a l’Ateneu Barcelonès es farà la lectura d’un manifest de suport al president a l’exili, Carles Puigdemont. L’estratègia busca evitar que ERC pugui atacar una futura llista de país a les eleccions al Parlament de ser una “reconversió convergent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa