Pel PP, Huerta és un "defraudador condemnat per la justícia"

El secretari sectorial de Cultura critica el president espanyol per fer configurar un govern "sens objectius i només per estar al poder"
El ministre de Cultura i Esport, Mà xim Huerta
El ministre de Cultura i Esport, Màxim Huerta | Europa Press
 
El secretari sectorial de Cultura i Participació Social del PP, Emilio del Río, ha valorat la decisió del Ministre de Cultura i Esport, Màxim Huerta, que ha dimitit després que s'hagi conegut que va defraudar més de 200.000 euros a Hisenda entre 2006 i 2008. Segons el PP, Huerta és un "defraudador condemnat per la justícia" i la seva dimissió és "el trist exemple" que el govern del PSOE s'ha fet "de manera improvisada, sense programa ni objectius per només estar-se al poder". El PP, juntament amb Podem, ja havien demanat aquest migdia la dimissió de Huerta després que 'El Confidencial' publiqués la informació sobre el frau a Hisenda. Al matí, l'executiu defensava Huerta perquè ja havia pagat tot el que devia però aquesta tarda l'ha deixat caure. Del Río afirma que el PP farà "oposició lleial i responsable" per tal que el govern espanyol "respongui a la realitat democràtica" de l'Estat.
Comentaris
ha sigut un bon deixeble,ha tingut el PP de mestres, que de defraudari robar en sabeu MOLT¡¡ EL PARTIT POLITIC MES CORRUPTE D'EUROPA¡¡ SANCHEZ:"TE HAS LUCIDO"¡¡
PP exemplar
Què el PP acusi algú de defraudador ,.condemnat, no deixa de tenir un punt d'ironia i comicitat. El partit més corrupte de la UE !!
Aureli 1
Que el PP ,el partit amb el títol de " més corrupte de la UE" , acusi algú de frau no deixa de tenir un toc de frivolitat i de pocavergonya .

envia el comentari