Pedro Sánchez: "Les decisions judicials no es qualifiquen, es respecten"

El president del govern espanyol defensa que l'important és que les persones involucrades amb els fets de la tardor siguin jutjades pels tribunals espanyols
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, durant el seu debat d'investidura del 2 de març del 2016
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez | ACN

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha evitat fer una valoració sobre la decisió del tribunal alemany respecte a l'extradició de Carles Puigdemont. "Les decisions judicials no es qualifiquen, es respecten", ha afirmat en la roda de premsa posterior a la cimera de la OTAN. Sánchez ha afegit que l'important és que les persones involucrades en els fets de l'últim semestre de l'any passat han de ser jutjades pels tribunals espanyols. I ha reiterat que Espanya és un estat social i democràtic de dret. "Al poder executiu el que és del poder executiu i al poder judicial el que és del judicial", ha reblat. El tribunal d'Schleswig-Holstein ha admès aquest dijous extradir l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont per un presumpte delicte de malversació de fons públics però ha descartat fer-ho per rebel·lió. "Quan era el líder de l'oposició i com a president sempre he mantingut que les decisions judicials no es qualifiquen, es respecten. Ja sigui a Espanya, a Bèlgica, a Alemanya o on sigui", ha afirmat en ser preguntat per la resolució del tribunal alemany. 

Comentaris
J. M.
Als jutges de tant en tant se'ls hi fa algun examen psicològic? o psico lo que sigui...? Segur que les seves cèl·lules cerebrals poden veure's alterades com les de qualsevol mortal; o potser és que aquests jutges no tenen problemes psíquics?
XX
Fotali un misto als tribunals espanyols, perquè son una merda
Jordi Estelada
I que els tribunals feixistes carganyols siguin jutjats per tribunals europeus com cal. Llarena a la presó! immediatament!
Una garrotada més per l,indecència de la justícia de caspanyistan
Si les decisions judicials es respecten
Que Llarena vagi a Belgica a declarar, tal com ha exigit la justicia belga..o es que Ejpaña esta per sobre de la legislacio interncional, acords que ha signat i que son vinculants? On esta la citacio a Juan Carlos per declarar sobre la immensa fortuna feta a costa del diners publics espanyols? Marededeu, quin estat podrit de dalt a baix! S'ha de fer saltar tot pels aires, no hi haura futur digne per ningu fins que no es desfaci aquesta mafia criminal que enganya la gent amb l'excusa de la legali
remigio III
Una toga no fa un jutge. Igual que l'hàbit no fa el monge. Les obres els defineixen.
xup
el gran Perro el Breve "dixit"

envia el comentari