El PDeCAT, sobre la decisió de la fiscalia belga: "Un revés a la injustícia espanyola"

Maria Senserrich: "La faula de Llarena es desmunta"

La portaveu del PDeCAT, Maria Senserrich, ha celebrat aquest dimecres la decisió de la fiscalia belga de rebutjar l'entrega a Espanya dels consellers Toni Comín, Lluís Puig i Meritxell Serret, i ha conclòs que és "un revés a la injustícia espanyola".

 

Ho ha dit en una anotació de Twitter, en què el partit també ha expressat que amb aquesta decisió "la faula de Llarena es desmunta i l'arbitrarietat i la manca de rigor de la justícia espanyola és cada vegada més evident a Europa". "Alegria per la decisió de la fiscalia belga, que ha rebutjat l'euroordre", conclouen des del partit, al qual pertany un dels tres consellers afectats, Puig, mentre que els altres dos són d'ERC.


 
Comentaris
Ramon
No lluitem perquè la justícia espanyola ens sigui justa. Lluitem perquè la justícia espanyola ens sigui estrangera. No volem canviar Espanya. Ja s'ho faran. Un cop alliberats, els espanyols com si demà els operen a tots.
me mondo
La justicia belga no ha dictaminado sobre el fondo de la cuestión, han alegado defectos de FORMA, sobre la situación de orden de arresto, que es evidente que estaba vigente. esperemos a los recursos.

envia el comentari