El PDeCAT s'obre a negociar tot i que veu mancances en el pacte PSOE-Podem

Aragonès hagi avisat que no es negociaran els comptes si no hi ha canvis sobre la situació dels encausats i l'autodeterminació
Ferran Bel creu que Puigdemont prendrà la decisió més òptima per al país sobre la seva investidura
Ferran Bel | ACN

El diputat del PDeCAT al Congrés Ferran Bel ha assegurat aquest dijous que el seu partit s'obre a negociar els Pressupostos Generals de l'Estat, encara que considera que hi ha mancances en el pacte que han anunciat el PSOE i Podem.

"De parlar sempre es pot parlar", ha resumit en roda de premsa, en què ha assegurat que encara no han rebut una proposta formal del Govern espanyol per negociar i que, per tant, encara no han pogut calibrar si un pacte és possible.

Sobre l'acord assolit entre el PSOE i Podem, Bel ha assenyalat que no s'esmenta el nivell d'inversions que l'Estat dedicaria a Catalunya, i ha considerat que hauria d'augmentar notablement perquè aquests darrers anys ha estat "reduït".


També ha considerat que la rebaixa impositiva a la petita i la mitjana empresa és insuficient, i ha conclòs que no aclareix com reactivar l'economia productiva, el sector industrial i el sector de la investigació i el desenvolupament.

Bel ha afirmat que el seu partit avala un augment del Salari Mínim Interprofessional, però ha al·legat que aquesta mesura podria promoure's de manera immediata a través d'un reial decret i no és necessària que s'inclogui en els Pressupostos si vol implementar-se.
Comentaris
Adeu Crida
La Crida de Puigdemont sense el PdeCat només és una m. punxada en un pal i de les que fan pudor fins a la muntanya.
Boi
Doncs heu de saber que el vostre futur és el de CDC, UDC, ICV i posiblement el de ERC
PEM
NO, NO i NO, No podem negociar res amb el Gobierno, es una trampa, IMPOSERAN, ells mai negocien de veritat, VOTAREM LA CUP, fins els ous d'Aaquest gobern de venuts.
terrassenc
I Puigdemont fent veure que no és cosa seva.
baixada de pantalons
Ja van tard pq tota la vaselina ja ha esgotat Duran &COmpañia.
Teresa
Heu de vendre molt car el vostre SÍ, en cas contrari per mi heu acabat.
caesar
es al revés , el PDCAT no es nada , intentan ahora sacar el máximo provecho PERSONAL, los que están en madrid. saben que sus días están contados. y la CRIDA volverá , al igual que hizo JXCat, dar el golpe sobre la mesa.
xup
com sempre amb el lliri a la ma, torna la famosa politica que ens a portat fins aqui LA PUTA I LA RAMONETA, sembla mentida no creixen encara son uns babaus
Andreu
Per fer això no calia tanta comèdia. El que jo faria: no negociar res, no votar res, no aprovar res si no es posen els presos polítics i l'autodeterminació sobre la taula, contrapartides clares. Perquè si d'entrada rebaixes les teves aspiracions al final no aconseguiràs res. Però és clar, jo no tinc cap càrrec polític / chollete per defensar, només sóc un treballador que pago jo mateix les meves factures.
Àngel Drach
Ui!, d'això no en tindrà la culpa en Junqueres, oi?. En mans d'aquesta gent, res serviria per a res!.
Sense CONTRAPRESTACIONS...
... i SIGNADES EN FERM... en els temes de la llibertad dels Presos amb tots els seus drets intactes... i per una Taula de Dialeg per un referendum pactat. Sense aquestes dues coses BEN SIGNADES i ASSEGURADES, no hi ha d'haver cap discussió pels presupostos... APRENEU a fer com el PNB, tot lligat i signat...
Mireia
Foteu fora a Ferran Bel!!!
JoseC
No hay nada que negociar con presos en la carcel.
Francesc
No tinc cap ducta que els Votareu sense demanar res, ni les promeses que han fet durant mès de 40 anys, fins ara us ha surt a compta a vosaltres. Al poble que els donin per allà.
apa dons !!
D'aixo sen diu : LA PUTA I LA RAMONETA !!
Jaume
Vosaltres tambe us tornareu botiflers com ERC !!!
JIm
Estan vivint els últims dies com a polítics, després s'hauran de buscar feina com a lobbistes en el millor dels casos....

envia el comentari