El PDeCAT exigeix “competència i coordinació” al Govern i que abandoni “el tacticisme partidista”

Chacón diu que els catalans no volen seguir "sentint vergonya" d'aquest executiu i reclama "unitat"

La secretària general del PDeCAT, Àngels Chacón, ha exigit al Govern, d’ERC i Junts, que actuïn amb “competència i coordinació” i que “abandonin el tacticisme partidista que marca la seva política”. Després de la polèmica per la suspensió de la inversió a l’aeroport del Prat, Chacón ha advertit que “els reptes globals i locals que s’han d’afrontar a Catalunya no poden quedar en mans de tàctiques miops, partidistes i tan simples”.

“Els ho demanem perquè el futur de Catalunya està a les seves mans i tenen la responsabilitat de governar”, ha expressat. També ha afirmat que els catalans no volen “seguir sentint vergonya” del Govern i que “si no poden o no saben” governar, “comencin a pensar en deixar pas a algú que ho pugui intentar”. Després de fer la tradicional ofrena floral al monument amb motiu de la Diada al monument de Rafael Casanova, Chacón ha lamentat que la jornada “estigui tan marcada per la polarització i la divisió”

“Això no va de qui estima més Catalunya o de qui hi lluita més, sinó que va de qui suma, i de si aconseguim sumar per fer-la més gran”, ha argumentat. En aquest sentit, ha cridat a la “unitat”: “Sense aquesta unitat, no anirem enlloc”, ha resumit.

Comentaris

  nil 11/09/2021 10:33 pm
  que és el pdecat...plegueu...
  Molt bona la broma 11/09/2021 11:10 pm
  "El PdeCat exigeix .....". De riure.
  6636 11/09/2021 11:57 pm
  Cargol treu banya , puja la montanya . Cargol bobé , que jo no vindré !
  Qui són aquests del PedoCat? 12/09/2021 7:30 am
  Un partit extraparlamentari a Catalunya, com Falanje o els Troskistes, ni cas, els catalans no comptem amb ells per a res.
  RAMON A 12/09/2021 11:20 am
  Sou un llast

Nou comentari