El PDeCAT es deixa apuntalar pel PSC a Premià de Mar

Els socialistes entren al govern municipal per al que queda de mandat per reforçar el consistori en el context de la Covid-19

Els grups municipals del PDeCAT-Junts per Premià de Mar i del PSC han arribat a un acord de govern per al que resta de mandat en aquest municipi del Maresme. Els caps de llista d’ambdues formacions, Miquel Àngel Méndez i David Gutiérrez respectivament, han signat aquest dijous al migdia un pacte en virtut del qual els tres regidors socialistes, Maria Luz Cánovas, Pilar Guardeño i el mateix Gutiérrez, passen a formar part del govern local. L’objectiu de l’acord és reforçar l’executiu municipal i donar-li més estabilitat davant la “complicada” situació social i econòmica derivada de la crisi de la covid-19 al poble. També ha de facilitar l’aprovació del pressupost municipal que fins ara no s’ha pogut aprovar.

Des de l’Ajuntament se subratlla que tot i la incorporació dels tres nous regidors a l’equip de govern, “el total” dels sous que percebrà el govern “es mantindrà intacte”.

Nou comentari