El PDeCAT assenyala el fracàs de Colau amb els pipicans

El regidor demòcrata Jordi Martí ha lamentat que s'hagi prohibit l'entrada de gossos a jardins i parcs com el Turó Parc, Can Castelló i Monterols
El regidor del PDeCAT Jordi Martí
El regidor del PDeCAT Jordi Martí | Europa Press

El regidor del PDeCAT a Barcelona Jordi Martí ha criticat aquest dijous en un comunicat la gestió de l'executiu d'Ada Colau dels espais d'oci per a gossos: "Hi ha una mala gestió del Govern municipal que desconcerta a tothom".

 

El també president del districte de Sarrià-Sant Gervasi ha criticat que segueixi en vigor la moratòria de l'Ordenança d'Animals, normativa aprovada en el mandat de Xavier Trias, ha destacat el grup municipal en un comunicat.

 

Des del nou espai per a gossos de Piscines i Esports, el regidor ha lamentat que s'hagi prohibit l'entrada de gossos a jardins i parcs com el Turó Parc, Can Castelló i Monterols, per la nova tipificació de parcs històrics de protecció patrimonial.


 

Al costat del president de l'associació de veïns i comerciants del Turó Parc, Bartolomé Criado, i a veïns afectats, Martí ha dit que l'espai d'oci per a gossos obert a Piscines i Esports ha resultat ser un "pipican" estàndard d'olors molt desagradables que queda desbordat i provoca molèsties als veïns.

 

"El resultat és que ni veïns ni propietaris de gossos estan satisfets amb la gestió del Govern de Colau i que aquest espai s'ha convertit en el paradigma de la mala gestió del Govern en aquest aspecte", ha asseverat l'edil, el grup del qual ha presentat diverses iniciatives tant a l'Ajuntament com al districte.

Comentaris
Ramon
I a sant de què els gossos han de miccionar en llocs concrets si la cap de comunicació de la Comuna Pudent pot fer-ho enmig del carrer?
Goofy
Gràtziez conveniencia, sou alz midllods amics delz animslz, guau... ara ha beure zi feu alguna coza ped lez pedzones a mez de robar el 4%

envia el comentari