PDC i PSC fan fora ERC del govern del Consell Comarcal del Maresme

El president del Consell Comarcal ha signat aquest dimecres al matí els decrets per treure les atribucions als consellers republicans
El president del CCM, Miquel Àngel Martínez, durant el ple de constitució de Consell Comarcal del Maresme | ACN
 

El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez, ha signat aquest dimecres al matí els decrets per retirar les atribucions dels consellers d'ERC. Es tracta d'una decisió de l'agrupació comarcal del PDC que compta amb "l’aval del PSC", segons ha explicat el president del PDC al Maresme, Carles Bosch. La sortida dels republicans arriba per la "desconfiança" i la "incomoditat" generada per les mocions de censura a Arenys de Mar i Caldes d'Estrach, en què ERC va prendre l'alcaldia a CiU. CiU i PSC tenen previst recompondre el cartipàs en els pròxims dies. Es dóna el cas que la nova secretaria d'organització d'ERC, Monica Palacín, havia d'assumir la presidència del Consell Comarcal a partir del 2017.


 

"No podem governar amb un partit que ens fa mocions de censura a la comarca" , ha etzibat Carles Bosch en unes declaracions a l'ACN. Els recels també vénen donats pels "incompliments" a Montgat i Vilassar de Mar, on "ERC no va respectar que CiU fos la llista més votada" i va fer-se amb les alcaldies, segons ha afegit el president comarcal del PDC.

  

  

  
Comentaris
Kimet
Sou tots plegats uns miserietes, no hi ha visió de país, foteu fàstic.

envia el comentari