Solidaritat independentista amb Juvillà malgrat el fiasco dels pressupostos

Nova trobada de suport davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Una estampa que ja és habitual com un punt de trobada de l’independentisme institucional. Aquest matí representants de tots els partits independentistes s’han concentrat davant del Palau de Jusíctia moments abans d’iniciar-se el judici contra el secretari de la Mesa, Pau Juvillà. Una vista per desobediència per la seva negativa a retirar els llaços grocs del seu despatx quan era regidor a la Paeria de Lleida (Segrià).

Concentració de suport a Pau Juvillà abans de ser jutjat pel TSJC | Jordi Borràs
Concentració de suport a Pau Juvillà abans de ser jutjat pel TSJC | Jordi Borràs

El president d’ERC, Oriol Junqueras, la presidenta del grup parlamentari de la CUP Dolors Sabater així com tots els seus integrants, la presidenta de la cambra, Laura Borràs, les vicepresidentes del Parlament Aurora Madaula i Alba Vergès, el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i diferents diputats de Junts com Ramon Tremosa, Pep Riera o Josep Rius, així com d’ERC Jenn Díaz o dels Comuns com Lucas Ferro. Una imatge d’unitat després de la desfeta del Govern del 52% arran del fiasco dels pressupostos.

Jordi Cuixart donant suport a Pau Juvillà abans d'entrar al TSJC | Jordi Borràs
Jordi Cuixart donant suport a Pau Juvillà abans d’entrar al TSJC | Jordi Borràs

Just abans d’entrar al Palau de Justícia, Juvillà ha pronunciat un discurs on ha defensat la decisió de no retirar els llaços en considerar que era una ordre “aribtrària i injusta”– Així mateix ha donat per fet que serà inhabilitat per la decisió que va prendre conjuntament amb l’assemblea local dels cupaires l’any 2019. També ha intervingut des del faristol Gabriela Serra, una de les impulsores de procés constituent, que ha qualificat en Pau de “revolucionari”.

Concentració de suport a Pau Juvillà abans de ser jutjat pel TSJC | Jordi Borràs
Concentració de suport a Pau Juvillà abans de ser jutjat pel TSJC | Jordi Borràs

Juvillà havia fet minuts abans unes declaracions a Catalunya Ràdio en les quals ha manifestat que el seu judici “no té cap mena de sentit” ara ni tampoc quan va ser acusat de desobediència fa més de dos anys per negar-se a retirar els llaços grocs. “És absurd i mai no pot ser delicte“, ha manifestat en una curta conversa amb la ràdio pública catalana.

Comentaris

    MHP Novembre 22, 2021 | 14:08
    😂😂😂😂😂 he comptat una concentració de 11 babaus, com sempre, gran èxit. Nois, s'ha acabat el bròquil.

Nou comentari