El Parlament aprova crear una comissió d'estudi sobre drets civils i polítics

Levy qualifica Torra de "racista" i es nega a rectificar tot i la petició de Torrent
La bancada independentista al Parlament
La bancada independentista al Parlament | JxCAT

El Parlament ha aprovat aquest dijous la creació d'una comissió d'estudi sobre els drets civils i polítics amb els vots a favor de JxCat, ERC, la CUP i CatECP. En canvi, Cs, PSC i PPC han votat en contra de la comissió impulsada pel president del Parlament, Roger Torrent. Segons el text aprovat, la comissió ha de permetre "analitzar la profunditat de les vulneracions, les mesures que es poden adoptar per garantir el respecte i el compliment de la legalitat internacional". Així mateix denuncia la regressió democràtica "sense precedents" i la resposta "autoritària" de l'Estat així com la "degradació progressiva" de la separació de poders. El debat ha estat marcat per la intervenció de la diputada del PPC Andrea Levy que ha qualificat el president de la Generalitat, Quim Torra, de racista per dir "bèsties" a l'oposició a través dels antics escrits. Levy s'ha negat a rectificar tot i la petició de Torrent.

Comentaris
Núria
Carai, com avancem cap a la República. Això si que és el que vau dir que fafieu eh? Estic molt cremada amb tots vosaltres, ja tornem a estar dins de la merda de l' l'autonomisme. Erc i Junqueras ens heu ben venut. El meu vot no el tornareu a tindre a la vida. Abans viti al President Puigdemont i sino a la CUP. VULL LA INDEPENDÈNCIA i La REPUBLICA MES IGUAL EL PARTIT. BOTIFLERS DE MEER.DA
Papitu
Menys collonades que només serveixen per justificar les poltrones i més pebrots per fer efectiva la República. O, es que no em guanyat un referèndum i dues eleccions parlamentaries?

envia el comentari