El parc de la Ciutadella es lleva envoltat de llaços grocs per la llibertat dels presos polítics

"Posem llaços perquè ara mateix és un símbol i un color que la Junta Electoral i el govern espanyol sembla que volen prohibir", assegura un dels activistes
Parc de la Ciutadella
Parc de la Ciutadella | Europa Press

El parc de la Ciutadella de Barcelona, on està el Parlament, es troba aquest dimecres amb tots els seus reixats plens de petits llaços grocs, en una iniciativa recolzada pel Comitè de Defensa de la República (CDR) de la zona, com a símbol que reivindica la llibertat dels presos polítics. Un portaveu dels veïns que han col·locat els llaços, Joan Carles, ha explicat a Europa Press a la Ciutadella que volen "reivindicar la llibertat dels presos polítics".

Ha afegit que el que fan és "posar llaços de color groc al voltant del Parlament, al Parc de la Ciutadella, que és on està el Parlament". "Posem llaços perquè ara mateix és un símbol i un color que la Junta Electoral i el govern espanyol sembla que volen prohibir", ha defensat el portaveu. Els llaços estan disposats al voltant del parc, al llarg de tot el reixat que envolta el perímetre de la Ciutadella.

Comentaris

envia el comentari