Paluzie anuncia un aniversari de l’1-O “descentralitzat”

L’ANC habilita un web per posar-hi els actes que es realitzin al llarg del territori
Paluzié durant el debat amb Rahola i Mauri
Paluzié durant el debat amb Rahola i Mauri | Josep Maria Montaner

 

 

 

L’aniversari del referèndum del Primer d’Octubre no tindrà pares. Així ho ha anunciat la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, aquesta tarda en unes declaracions a la UCE, que ha apuntat que la commemoració serà “descentralitzada” i “territorialitzada”. De fet, l’únic dispositiu logístic de l’Assemblea serà un web per recollir els actes independentment de qui convoqui els actes. 

 

“De cara  l’1-O,  com va ser el referèndum, serà una commemoració  descentralitzada, perquè no és de cap entitat, en un dia que tothom es va mobilitzar, i per tant, hi haurà molt tipus de mobilització”, ha assenyalat Paluzie. La presidenta de l’ANC ha posat com exemple l’ANC de Garrigàs que ha convocat un acte al Col·legi electoral. 

 

Així mateix, cada territorial de l’ANC farà i proposarà els actes que cregui convenient seguint l’esperit del referèndum que es va actuar com una franquícia a cada col·legi electoral amb l’objectiu de reeixir el referèndum.Comentaris
...y virtual.
Lo virtual es tendencia, últimamente.
Pep
No res ...bufes de pato....aixó s'acabat…..ja ningú parla d'independencia Els catalans ens em lluit….vergonya (tant de bó m'equivoqui)
Madre mía, cuanta mierda en la fotografía.
Es incomprensible que los bobos apesebrados sean tan gilipollas; ahora ya tienen la republiqueta digital y los engañabobos de la fotografía tienen los bolsillos " más llenos", pero no digitalmente, claro. Repito no sólo son bobos adoctrinados, sino que ahora además son grandísimos gilipollas; hala ir a comprar camisetas.
Per "madre mia..."
Els aborregats sou uns altres: els qui es maten estudiant per tenir una carrera universitària i després votaran un llest que ha rebut el títol per la cara sense estudiar. I és clar, el PP-PSOE i companyia no són corruptes... us tenen enganyats amb la bandereta espanyola mentre ells s´omplen les butxaques amb babaus adoctrinats en l´integrisme hispànic.
Miquel
Dedicat a "madre mia cuanta mierda en la fotografia" Si veus al borbo, a Sanchez, a Casado i a Farlopito Rivera en una foto, llavors si que veus merda, pero corrupte i putrefacte.
2018
Pero este año cual es el show??? mejor cual es lema?? yo tengo propuestas: Sí pero al final no, El mon ens mira como nos dan de ostias, A punt!! CAT, Catalonia un nou estat de la web!!!, Ara és l'hora de seguir pagando impuestos!!

envia el comentari