Overbooking de policies al CTTI per 'vigilar' el 21-D

La Policia Nacional espanyola, la Guàrdia Civil i agents del CNI ocupen l'edifici
El CTTI
El CTTI | J.A.G

El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) viurà una jornada electoral inèdita. El dispositiu de seguretat pel 21D ha omplert d'agents del CNP, Guàrdia Civil i tècnics del CNI la seu de l'entitat, ubicada al carrer Salvador Espriu de l'Hospitalet del Llobregat. Oficialment, des del CCTI asseguren a El Món que a les eleccions hi ha un "dispositiu de seguretat habitual", però admeten que "també normalment" no està configurat per agents de les policies espanyoles ni dels serveis d'intel·ligència de l'Estat. "El protocol de seguretat en una jornada electoral no contempla la presència de les forces de seguretat espanyoles", apunten altres fonts internes del Centre.

 

El CTTI és el responsable de garantir la direcció, planificació, gestió i control dels sistemes d'informació i dels serveis de telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya. I per tant, té una funció clau en la protecció i gestió informàtica dels processos electorals. De fet, l'organisme va estar ocupat per la policia durant tres dies a causa del referèndum de l'u d'octubre. I no és cap novetat que és un dels punts més afectats per la intervenció de la Generalitat per l'article 155. "L'Estat està obsessionat amb el CTTI", insisteix el personal de l'administració catalana que recompten els efectes de la intervenció.

 

Els agents destinats al Centre tenen l'encàrrec de vigilar un procés electoral que l'Estat considera "altament sensible". Una situació que incomoda clarament tant al personal tècnic com polític de la institució.Comentaris
qui vigilarà als policies?
fora les forces d'ocupació. mori l'enemic
jo
Segur que preparen alguna historia semblant a un "tongo"
Jo mateix
Uf! Quin tuf de "democràcia Ñ" fa tot això. De fet ja ho han donat a entendre: si no guanyen "ells", les eleccions no són representatives i potser s'haurien de repetir.
Pensament
"Piensa el ladrón que todos son de su condición".
Paco
Cafres de lo más burdo , ahora tienen ganas de trabajar.
Mal rollo
Y quien vigila al que "vigila" ? Me da un mal rollo todo esto....
alerta
Aquí tots els piolins i a indra cap control, per impedir la tupinada que li preguntin als de la comuna/podemos que a les darreres escanyoles els h´i van fotre un munt de vots
Tongo
Tinc por molta por de la manipulació de les eleccions.Tanta vigilància per què?Si no guanyen ells ens tornaran a atonyinar?

envia el comentari