Otegi demana a Puigdemont que bascos i catalans facin front comú "contra l'Estat"

Otegi va visitar aquest passat dimarts el president a la seva residència de Waterloo
Arnaldo Otegi parla sobre Catalunya i Euskadi des del CCCB
Arnaldo Otegi parla sobre Catalunya i Euskadi des del CCCB | Jordi

L'exportaveu de Batasuna i coordinador general d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha transmès personalment a  Carles Puigdemont "la necessitat" que bascos, catalans i gallecs "juguin junts una partida contra l'Estat totalitari". Otegi va visitar aquest passat dimarts a Puigdemont a la seva residència de Waterloo amb motiu del seu viatge a Brussel·les, en la jornada en la que es va fer pública la resolució del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) en la qual va dictaminar que els processats pel 'cas Bateragune' no havien tingut un judici imparcial.



Comentaris
Gebre
Per nosaltes no serà..
Ex-terroristas y golpistas.
La esencia de la mierda.
Manel
Seria un molt bona noticia, si fem pinya Catalans i Vascos, els Ñols acollonits.
Aquest paio delerós
no pot marcar els "tempos". Enderrocar l'estat autoritari no és cosa de tres regions sinó cosa de TOTS ELS DEMÒCRATES de debó, En aquests moments, el basc pot plantejar-se donar el suport que pugui al Govern de Catalunya però organitzar "equips" traspua oportunisme d'aquell que pretén procurar pel seu sant. Sobretot quan els "costitucionalistes franquistes" volen elimiminar furs...
¡Por fin alguien se acuerda de los gallegos! Mandemos a Mariano y a Quim a poner bombas en un supermercado de Bilbao, para que los demás vascos apoyen nuestra heroica lucha tanto como ya hace el camarada Ortegi. Aprovecho para decir que, al igual que la poco imparcial jueza, yo también sabía que Otegi no condena la violencia. Porque ser héroe es lo que tiene . Y ser terrorista es lo que tiene.
Aixó ja fa temps
que ho haguessin tingut que fer; pero es el PNB qui no s'hi apunta i no ho permet.
vendetta
y el moviment canari ens el dexem
mes clar ??
Otegui : ves a la merda !!!
bien !! OK !!
Otegi demana a Puigdemont que els bascos renunciaran al CUPO !!
Serrallonga
Val més anar sol que mal acompanyat . Ja hem vist alguna vegada el " recolzament " basc , no gràcies. El! Que cal és unió dels partits independentistes catalans ,això sí que és clau .
apa !! al loro !!
el CUPO VASCO : es l'expoli que sufrim els Catalans !!!
jg
ya van quedando claras las tendencias del independentismo catalán....está muy bien pensado porque con ETA el nacionalismo vasco se anotó grandes éxitos....
Amb vascos? No, gràcies
Sempre se'ns n'han aprofitat treient profit a costa nostra i ens han girat l'esquena quan els ha convingut (Pressupostos del PP - 155). Com els de Manlleu, cadescú lo seu.
pere
Otegui......saps que passa ?, que el PNV no voldrà ni sentir-ne a parlar. Tenen molta xerrameca, pero no se' n recorden que, durant la guerra del 36, el president Aguirre va viere molts mesos com a refugiat a Catalunya.
I després els gallecs, els canaris, els andalusos, els extremenys i els castellans. Ja tornem a tenir cafè per a tothom.
Ben fet
Endavant ! Ara o mai

envia el comentari