Ortega reclama “seriositat” a Borràs quan parli d’independència

“Tant de bo fos tan fàcil i ràpid”, exclama la número dos de Chacón en conèixer la proposta del 50% de JxCAT

La número dos del PDeCAT pel 14-F, Joana Ortega, ha reclamat “seriositat i optimisme realista” a la candidata de JxCAT a l’hora de parlar d’independència. Ortega ha dit que “tant de bo fos tan fàcil i ràpid” proclamar-la només superant el 50% dels vots a les properes eleccions.

Ortega ha afirmat que Catalunya “no aguantarà més frustració” i ha lamenta que hi hagi qui “veu aurores boreals”. En canvi, Ortega ha dit que ella toca “de peus a terra” i el que veu és “molta gent que ho passa malament”

“El PDeCAT és un partit realista”, ha apuntat la número dos dels demòcrates, “amb propostes concretes, que dona resposta a les necessitats de la gent”.

La segona d’Àngels Chacón ha afegit que cal ser “conscient” que la independència “només s’aconseguirà si hi ha progrés econòmic i prestigi, si hi ha estructures d’estat, si hi ha reconeixement internacional, si hi ha una àmplia majoria que faci possible que no vagi enrere”.

Ortega ha agregat que “la independència no és un eslògan, és un projecte de país que es construeix cada dia” i, en conseqüència, ha manifestat que “el partit de la senyora Borràs ens hauria d’explicar quin és el seu projecte en aquest sentit.”

Comentaris

    Quim 26/01/2021 9:35 pm
    No es el partit de la Sra Borràs, potser es el partit de moltes persones que vàrem contribuir a sufragar les vostres injustes sancions.
    Catolics pel Omella.erc.pdecat 26/01/2021 6:51 pm
    Pdecat i erc son el mateix? Molta sotana porten els feligressos de les dues comuni5ats catòliques.cope
    59
    13
    Respon
    BondiaCatalunya 26/01/2021 6:12 pm
    La Sra. Ortega, i tot el que ho vulgui, té l'explicació que demana en aquesta entrevista al Pr. Puigdemont, a partir del minut 24: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/els-matins/carles-puigdemont-si-hem-de-fer-un-govern-amb-els-mateixos-socis-hi-ha-dhaver-bases-noves-lleialtat-i-corresponsabilitat/video/6078116/
    El que s'ha de tenir per aconseguir la independència és ganes de aconseguir-la. La resta s'aconsegueix quan ja no t'esclafen. 26/01/2021 5:35 pm
    I vist que tots els partits, el seu també, diuen mentides doncs votaré el partit que em digui la que més m'agrada. El dret de somiar i mirar d'aconseguir el que desitjo encara no me l'han tret. Cap país s'ha independitzant tenint'ho tot preparadet, justament la independència es desitja per poder fer el que l'estat que et sotmet no et deixa ni fer ni desenvolupar. Pensi a com fer-ho perquè els vots al seu partit no siguin vots perduts per Catalunya.
    Ramon 26/01/2021 4:20 pm
    There is not your aunt: hem d'escollir entre PdCat o Junts per Catalunya. Les opcions més enllà de Junts per Catalunya em complauen més però haver-se unit. Anant per separat no n'hi haurà cap que arribi ni a l'1%.
      Ramon 26/01/2021 4:34 pm
      I va, sí, d'acord, el teenager pijoprogre amb la clepsa curulla d'ocellets que voti la CUP. Però a les fotografies de família que no alci el puny, sisplau, que imatges així són OR per Espanya.
        Ramoneta i puta 26/01/2021 6:58 pm
        Fill meu, tu mateix et preguntes i et respons? Em sembla que tornar a visita al Dr. Perera t'ajudarà, ja ho va fer quan et van pendre per boig a Montserrat i van haver de venir els mossos.
    gavanenc 26/01/2021 3:27 pm
    La seriositat es fer efectiu el mandat del 1-O. No se que en pensa el Pdcat, pero malament van amb aquestes opinions....
    75
    10
    Respon
      Xorrada màxima 26/01/2021 3:47 pm
      L'1-O no va generar res més que titulars a la premsa. Ni tan sols va ser un referèndum.
      81
      132
      Respon
        GAVANENC 26/01/2021 7:04 pm
        Si, si, ni puta idea tens del que va ser...
    Anna C. G. 26/01/2021 3:08 pm
    Amb tot el meu respecte Sra. Joana Otega, sense independència vostè continuarà veient molta gent que ho passa malament perquè sense recursos és impossible donar-hi resposta.
    Ferran 26/01/2021 2:19 pm
    Con esta premisas piensan obtener votos?. Lo único que se puede votar ahora es Independencia. Lo demás son TODO cuentos de camino.
    Ricard 26/01/2021 2:10 pm
    Ortega no ens explica les "propostes realistes" del pdcat. Llàstima.

Nou comentari