Oriol Pujol pacta amb la Fiscalia una pena de dos anys i mig pel 'cas ITV' i evitarà el judici

L'exdirigent de CDC reconeix haver cobrat comissions il·legals però podria acabar no entrant a presó
Oriol Pujol
Oriol Pujol | ACN

L'exdirigent de CDC Oriol Pujol ha signat aquest dimecres un nou pacte amb la Fiscalia en el qual accepta la pena de dos anys i mig de presó pel 'cas ITV' i una multa de 55.000 euros. Aquest cop, el pacte ha estat signat per tots els acusats, de manera que podran evitar un judici amb jurat popular sobre aquest cas. Pujol reconeix haver cobrat comissions il·legals a través de la seva dona en favor d'empresaris amics en l'adjudicació d'estacions d'ITV. Pujol podria evitar igualment l'ingrés a presó si les penes es computen individualment o bé s'acaba substituint per una multa. Per a la seva dona, Anna Vidal, la Fiscalia ha rebaixat la pena a 15 mesos i 15 dies de presó, que se substituirà per una multa, de manera que evitarà l'ingrés a presó.





Comentaris
lector_333
Això sí que és un polític pres ...
Albert
No diu res el ramon avui?
¿Con este no hacen manifestaciones?.
Pues no lo entiendo, si con la "famiglia" podrida empezó el proceso podrido.
Frau
Lladre com el pare, l'avi i els membres del Pd3cat, el partit del 3%. Barcenas va prendre classes d'aquest 'pajaru'.
ratafia
Mirad! Un ladrón fascista español! Ah! no, este es un ladrón supremacista separatista!
És innocent o no? No ho sabrem.
Mireu a un alcalde de CDC el van denunciar des d'ERC per haver embrutat una riera. Al cap de 8 anys, el dia del judici, l'advocat en nom del jutge li diu, val més que ho admetis, sols hauràs de pagar no sé quan, la jutgessa diu que si et jutgen no podràs demostrar res i per ser de CDC podràs ser castigat amb presó forta, ja veus que és un atemptat ecologista. I ho va acceptar . Qui diu que no sigui innocent!
Pepi
Se esta proba do lapresunta xorrupciob de estos politico? La punta sel uceber? Elverdadero motivo de la ibdependencia? El tiepi pone a cada uno en su sitio como por ejemplo la xarcel
JordiP
Sí, val, ho reconeix. Però ha cobrat o no? Perquè tal com estan les coses, sembla que cal reconèixer haver matat en Dato o en Kennedy per tal de lliurar-se de la trena.
@ És innocent o no? No ho sabrem.
"Qui diu que no sigui innocent!" Que Oriol Pujol no es inocente lo dice el interesado. Que tu eres muy, pero que muy, inocente lo pensará cualquiera que lea tu comentario, me temo.
cebrià
Oriol Pujol és innocent ...... del bombardeig d'Hiroshima.
federalista
un paio indepre diu jajajaajaj qui diu que no sigui inocent, cony ell jajaajaj que ho reconeix o es que tu ets el seu avatar i la seva consciencia jajajaja, cal ser rucs jajajajajajajaa.
ciutada del mon
aci esta la mare del corder, burguesia lladre del 3 per cent com aquest paio, que de sobte es fan indepres i mouen tot aquest circ per no anar a la trena , i a l millor al final molts de la burguesia lladre del 3 per cent, pares del proces acaben en la trena.

envia el comentari