Oriol Mitjà: “Ells tenen els megàfons i la malvolença. Jo l’entrega i l’evidència científica”

L'investigador s'encara als mitjans que considera que han passat d'alabar-lo a voler enfonsar-lo per protegir la classe política

L’investigador Oriol Mitjà ha atacat durament aquest diumenge als mitjans de comunicació que, ha afirmat, l'”apedreguen” mentre abans “l’alabaven”. En un enfilall a Twitter, l’expert en malalties infeccioses ha recordat com, durant els darrers mesos, ha recomanat prendre mesures que han estat ignorades per la classe política i que fer-ho l’ha convertit en l’objectiu de la “malevolença” d’alguns mitjans. La raó, per a ell, és que parlar de com s’ha gestionat la pandèmia del SARS-CoV-2 a l’estat espanyol en termes desfavorables als líders polítics l’ha convertit en l’objectiu dels atacs de la premsa que els “protegeix”. Quan treballava a Àfrica ajudant a infants pobres i denunciant la seva situació, ha dit, no resultava molest per a ningú, però ara, que ho fa amb els polítics espanyols, l’han convertit en una diana.

Oriol Mitjà, però, ha volgut deixar clar que continuarà treballant defensant el dret a la vida i a la salut de tothom, malgrat uns atacs que considera injustos i interessats. Fins i tot ha arribat a afirmar que “si els líders m’haguessin fet cas potser (només potser) s’haurien salvat vides”, abans d’explicar que continuarà fent la seva feina com fins ara i demanar a la premsa que dirigeixi els seus atacs cap a algú altre.

Nou comentari