Obren expedient sancionador a l''ABC' per l'entrevista a Arrimadas el dia de reflexió

La Junta Electoral va rebre una denúncia per part del PP
Arrimadas durant l'acte d'aquest diumenge a L'Hospitalet
Arrimadas durant l'acte d'aquest diumenge a L'Hospitalet | ACN

La Junta Electoral Central (JEC) ha obert un expedient sancionador al diari 'ABC' per haver publicat una entrevista a la cap de llista de Cs, Inés Arrimadas, el passat 20-D, coincidint amb la jornada de reflexió. Va ser el PP qui, aquell mateix dia, va presentar una denúncia davant la JEC per considerar que s'estava incomplint la prohibició de difondre propaganda o fer actes electorals les 24hores abans de les votacions. La JEC nomena una instructora per tal que acabi determinant si cal sancionar el diari però ja alerta que podria enfrontar-se a una multa que va d'entre 100 a 1.000 euros. En l'edició del 20 de desembre, el diari va treure en portada una foto a tota pàgina de la cara d'Arrimadas, amb un titular on es llegia: "Tenim l'oportunitat històrica de guanyar al separatisme".


 

La JEC ha estudiat els fets denunciats pel PP i també les al·legacions presentades pel mitjà i ha decidit obrir expedient sancionador a la capçalera 'ABC' per l'entrevista publicada a tota pàgina i en portada a la líder de Cs. Considera, de moment i sense perjudici del que decideixi la instructora, que el responsable és el director del diari. 
Comentaris
Espanya és una farsa
Com se'n foten... l'obren ara. Per a interdir el color groc varen ésser més ràpids, no? Quina barra la JEC, quina barra. Llibertat presoners polítics!
Teresa
Ja és hora que la junta Electoral castigui tanta trampa, tanta impunitat, tant "fotem el que ens surt dels ... Ara si no hi ha càstig per Cs i tot , La sra. Arrimadas continuarà mentint, abusant... Estaria bé que si hi ha hagut infracció es tragueessin X vots dels guanyats fraudulentament... Bona idea, oi? També entre Colau i Trias... I Mas i ERC, i...
Vicenç Ramoneda
Que se'ls apliqui el 155, a ells i l'Arrimadas, i a presó provisional mentre no se'ls jutgi car han atemptat, de forma flagrant, contra la prohibició de fer propaganda el dia de reflexió.
Fart de fachas
Vergonya de prensa, vergonya de justicia i vergonya de Espanya.
Aupa furtacols
La Nancy i el ABC incompleixen clarament la llei i la construcció amb fins gens clars
Aprofita noia que el cos s'espatlla
M'ha agradat això de la Nancy. Quants diners val el vestuari d'aquesta dona? Qui li ho paga? De fet se sap guapa i explota aquesta "guapura". Coneix el masclisme dels homes ( i dones) sobretot unionistes (rics catalans i/o pobres castellans). Aprofita noia que el cos s'espatlla amb pocs anys
Sónia-Lucerna(Suïssa)
pp, c's, psoe, la junta electoral, el tc, el suprem, la pn, i la gc, tots peróntots estan confabulats. FOTEM AL CAMP!!!
Obre els ulls
1000€ per aquest atac? Vergonyós! És barat saltar-se la llei... Però depent de qui ho faci... Presos polítics, polítics segrestats, president Puigdemont al exili... Ni oblit ni perdó.

envia el comentari