Nova baixa a Cs: Xavier alegre renuncia a l’escó de senador autonòmic

Designat pel Parlament el 2016 en nom de Cs, Alegre ha abandonat el partit que lidera Carlos Carrizosa

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica aquest dilluns, amb data 13 de gener, les renúncies de dos senadors de designació autonòmica, és a dir, que no han passat per les urnes sinó que representen la Generalitat al Senat espanyol. Un és Lorena Roldán, que fa unes setmanes va abandonar Cs per ser la número dos del PPC a les eleccions, i el segon és també de Cs. Es tracta de Francesc Xavier Alegre, que va ser designat senador autonòmic el 7 de gener del 2016 i que ha estat renovat en tres ocasions pel Parlament, la darrera de les quals, el 2019 amb la catorzena legislatura espanyola. Cs ha informat a El MÓN que la causa de la renúncia és que “ja no és senador perquè no és del partit”. És, per tant, el mateix motiu pel qual Lorena Roldán ha renunciat al seu escó al Senat espanyol.

De fet, Alegre ja va estripar el carnet de Cs aquest agost, després que el partit fulminés Lorena Roldán després de guanyar les primàries per col·locar Carlos Carrizosa. Abans de Nadal, Alegre va proposar a Cs mantenir la seva acta de regidor com a independent, però el partit no ho va acceptar i ara es troba al grup de regidors no adscrits de Sant Feliu.

Aquest és el segon partit que abandona Xavier Alegre, que va començar la seva carrera política com a regidor del PSC a Sanr Feliu de Llobregat. Després es va afiliar a Cs, partit amb el qual també va ser regidor d’aquesta població del Baix Llobregat i que va revalidar el 2019.

Comentaris

  Miquel 19/01/2021 1:02 pm
  El tal Carrissosa es quedarà tot sol. I encara, potser, arrencarà mitja dotzena de vots a les eleccions...
  Cheque 19/01/2021 1:20 am
  Altre confident de la policia
  Pol 18/01/2021 5:59 pm
  Un militant que era alegre i xiroi i es dona de baixa del partit que era de Rivera. Van de mal borràs !
  Pere IV 18/01/2021 5:33 pm
  Les rates abandonen el vaixell que fa aigues i miren de pujar a un altre que encara sura, no importa la bandera que dugui. No faltarà qui reculli aquesta, que ja va deixar el vaixell del PSC i ara deixa el de C's. Tampoc no faltaran els qui amb el seu vot el situaran per damunt d'ells i li posaran el plat a taula.
  RAMON A 18/01/2021 4:54 pm
  A vox manca gent
  Au vinga 18/01/2021 4:33 pm
  Ara ja pot trucar a la porta del PP o de Vox i ja només li quedarà Podem. I anar fent, però sense criar pel, i parant la ma.
  joandomenec 18/01/2021 4:18 pm
  Aquest paio vol tornar a pujar a l'arbre d'on mai hauria d'haver baixat.

Nou comentari