El nou cap de la Guàrdia Civil a Catalunya demana als agents que "no s'amaguin" davant el "menyspreu" d'alguns sectors

Garrido afirma que se sent "tant català com espanyol" i que aquesta característica l'ajudarà a empatitzar amb les diferents sensibilitats
El general Pedro Garrido pren possessió com a nou cap de la Guà rdia Civil a Catalunya
El general Pedro Garrido pren possessió com a nou cap de la Guàrdia Civil a Catalunya | ACN

El nou cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, el general de brigada Pedro Garrido,ha demanat als agents que no "s'amaguin" ni "ocultin la seva condició ni pensament" davant els "intents d'alguns sectors, certament minoritiaris, d'aïllar-nos de la societat que protegim i de la qual formem part, amb la finalitat de fer-nos invisibles i de cosificar-nos". Garrido ha advertit que aquests intents busquen que "sigui més fàcil" per a algunes persones sotmetre els guàrdies civils i les seves famílies a un tracte de "fustigació verbal, menyspreu, postergació, actituds amenaçadores, assetjament psicològic o el de senyalar-nos per arraconar-nos, ja sigui amb el dit o altres mitjans". En el discurs de la presa de possessió a la comandància de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), el nou cap de la Guàrdia Civil a Catalunya ha reivindicat que se sent "tant català com espanyol", ja que va néixer i créixer a Lleida, i que aquesta característica representa un "avantatge" pel "coneixement" de l'entorn i "la major facilitat per empatitzar amb les diferents sensibilitats" dels ciutadans que servirà. 

Comentaris
Fora policia represora de casa nostre
Jordi Comasobirana
Forces d'ocupació, ecs! ni civils ni benemèrits, uns cafres integrals atonyinadors de iaies indefenses.
Aillats
Aixì es com els hem de tractar, a tots, familiars i fills inclosos, no parlem amb ells, no podem se amics, que facin la seva miserable vida dins els seues barraques-cuartels.
XX
Perqué no marxen al seu poble i deixen d'emprenyar?
"certament minoritaris" diu aquest carcamal
som prous per drestruir-vos en el moment que ens ho proposem, que et quedi clar gamarús verd granota
Pues haber estudiado...
No us voleu aïllar de la societat? Perfecte. Doncs apreneu català i no tracteu a la gent "por mis cojones", que el vostre sou us el paguem nosaltres.
Anna
Bon discurs .......... DE ODI..i aquet diu que ve a empatitzar? Amb qui ? !!deu ni do !!!
PERE TORERO
Òstres, que fort ! En el primer cop d' ull a la foto, m' ha semblat que aquell guardia civil estava movent una "muleta" (la taula vermella) per començar a torejar. Som nosaltres els toros ? Colla de feixistes ! sou pacaços de matar per la "unidad de la patria", per una "patria" que no existeix. FEIXISTES IGNORANTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pere espanyol de la península
Garrido: felicitats ! jo també em sento igual que tu, assassí ! Jo sóc català i visc en la península enomenada ESPANYA. Ladres ! també heu robat el nom de la península i us l' heu quedat. CARCAMALS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tricorni
Soc fill i germà de G.C. Fins fa poc, defensava la feina (i dic feina) del meu pare i germà. ARA TINC VERGONYA !
Paco
FUERA!! Que se larguen a Intxaurrondo de una puñetera vez.
Ramon
Menysprear un guàrdia civil és impossible.
remigio III
Potser no són tots el que estaven, però heu de reconéixer i castigar els que, parapetats amb l'uniforme d'ocupant, agrediren ciutadans. Els d'"aporellos" no són acceptats ni estimats. La poca confiança que ús teníem ha desaparegut ara, sols sou un exèrcit ocupant i per tant, un perill per al Poble que, hi heu massacrat.
Roser
Marxeu de la nostra casa. No us volem perquè no us heu guanyat el respecte. Sou vosaltres que aneu amb la porra. Sou vosaltres que genereu odi. Sou els mateixos feixistes de sempre. Marxeu.!!
John Smith
Sí, d'alguns sectors. Concretament, de més de 2 milions de sectors.
Sisco
Ja m´ho deia el meu pare. No et refiïs mai dels que es fan militars
Mira franquista
Vosaltres teniu una història negra de represió, traició, assasinats, vasallatge als opressors, incultura, corrupció, cobardia prepotent envers els pobres i oprimits, per tant que collons voleu esperar dels democrates respecte a vosaltres.
kiko
Yo voy de vacaciones a Canarias en verano por lo tanto soy espanol, y como espanol pido el fin de la ocupacion de las islas canarias y su retorno a marruecos.
P
Vaig fer la mili i mai a la vida de civil havia vist tants lladres i corruptes com allà i no em refereixo als soldats de lleva. Fora la manada, no us volem a Catalunya.
Loles
Se lo digo a mi ... ¿ porqué ningún GC habla catalán, si es la lengüa oficial ? Acaso no es lo constitucional
Fat Boy
La Gestapo protegint les Forces Franceses Lliures. El mon al reves.

envia el comentari