Nou atac de la Junta Electoral contra els llaços grocs

Ciutadans diu que si l'alcalde de Celrà no treu la "propaganda separatista" portarà el cas a fiscalia

La Junta Electoral de zona ha ordenat retirar els llaços grocs del jutjat de pau, la seu de la Guàrdia Municipal i del centre cívic i el màstil i l’estelada de l’Ajuntament de Celrà (Gironès). L’ens electoral ha donat la raó a Ciutadans, que va denunciar els fets, i dona 48 hores al consistori perquè tregui tota la simbologia. El cap de llista de Cs a Girona, Jean Castel, diu que si l’alcalde del municipi, Dani Cornellà, no treu la “propaganda separatista” portarà el cas a fiscalia. “Què farà el senyor Cornellà, que a part d’alcalde és el candidat de la Cup a les eleccions, retirarà la pancarta o desobeirà una resolució de la Junta Electoral?“, es pregunta Castel. En aquest sentit, ha qualificat “d’indigne” que un candidat a les eleccions autonòmiques “posi les institucions al servei de la causa separatista i no mantingui l’obligada neutralitat institucional dels edificis públics”.

Comentaris

  Ricard 28/01/2021 9:49 pm
  Jec, junta enemiga dels catalans.
  Pep 28/01/2021 7:24 pm
  La qüestió, tocar els collons.
  Perseguits 28/01/2021 7:22 pm
  En dues paraules castellanes Caspa i legañas val per tots els del 155, els COMUNS inclosos of course
  @ Atacs a la democràcia 28/01/2021 6:16 pm
  Et recordem uns detallets, n'Adrià Carrasco va ésser perseguit acusat de "terrorisme", "sedició" i "rebel·lió" delictes molt greus, se'n va anar exiliat a Bèlgica i ni la justícia espanyola, ni l'estat espanyol, ni ningú el va reclamar com a presumpte "delinqüent" tant perillós i acusat de fets molts greus... i al cap de tres anys la justícia espanyola n'arxiva el greu cas; a la Tamara Carrasco la varen segrestar durant 13 mesos confinada i empaitada, per a res... absolta, i així anar fent. Per la qual cosa les pancartes : "Presos polítics i exiliats / Free political prisoners and exiles | Llibertat d'expressió i opinió / Article 19è de la declaració universal dels drets humans" tenen cada di més vigència. Per una altra banda, el llaç groc representa la protesta contra la ignomínia de les clavegueres de l'estat espanyol, és més vigent que mai i se'l fa seu qualsevol demòcrata del món.
   Uns detallets 28/01/2021 9:03 pm
   A Catalunya no hi ha presos polítics; a la resta d'Espanya tampoc. Sí que hi ha espanyols fugats de la justícia, alguns d'ells catalans. El desgraciat cas dels Carrasco va ser com el de Sandro Rosell: error judicial.
    Gustau 28/01/2021 9:14 pm
    Però, quina barra que tens. Com es pot ésser tant barrut ?
  L'atac a la democràcia és la presència dels llaços grocs 28/01/2021 3:11 pm
  Estem en campanya electoral. És prescriptiu suprimir tota aquesta brossa tendenciosa. La lleveu, lazis, us espereu a que s'acabin les eleccions, la torneu a posar i ningú us dirà res fins a les pròximes eleccions.
  2
  150
  Respon
   L'home del Llaç 28/01/2021 7:41 pm
   Tens raó , caldrià sustituir els llaços grocs per uns altres de Cànnabis , que són mes macos i mes resistents .................
   11
   17
   Respon
   Anònim 28/01/2021 7:18 pm
   Democràcia és votar, no posar gent a presó per fer-ho. La monarquia mai es democràcia i tots aquells que per activa O per passiva accepten el 155 que patim des de fa anys només tenen un nom FACHAS. Que són els que imposen per la força de les armes i per imperatiu legal les seves dubtoses veritats absolutistes. Els catalans no tenim armes ni les volem tenim la legitimitat cosa que els del 155 no tindran mai
   26
   39
   Respon
    Te equivocas en profundidad @Anònim 28/01/2021 8:53 pm
    Dos exemples: 1) Canadà es defineix políticament com una "monarquia parlamentària federal". 2) Austràlia es defineix políticament com una "monarquia constitucional federal parlamentària". El cap de l'estat d'aquests dos països és el monarca anglès; a dia d'avui Isabel II. Segons el teu criteri aquestes dues nacions no gaudeixen de cap democràcia. La democràcia no es caracteritza pel simple fet de votar, sinó per les lleis i institucions que emparen aquest vot. En qualsevol dictadura es vota.
    12
    12
    Respon
  d'on no n'hi ha no en raja 28/01/2021 2:10 pm
  la junta electoral i ciudadanos son una colla de fasC'stas. Molt antidemòcrates i sobretot anticatalans
   No en raja 28/01/2021 6:19 pm
   Els del partit de Rivera, son senzillament i sense embuts, una colla de xovinistes espanyols i en tot cas s'escriu feixistes.

Nou comentari